Muffin Type Of Mornings

heartbeats_petrakorpi_eggmuffins_1Talviaamuina tykkään syödä lämmintä. Tämä tarkoittaa puuroa 8/10 kerrasta, mutta nämä muffinssit ovat olleet nyt suosikki nro 1.

Muistatteko vielä nämä?

Kyse on ihan samasta hommasta mutta banskun ja vattujen sijaan sekaan menee pinaattia ja sieniä.

UHM! En osaa edes päättää kumpi on lempiversioni!

Vaikken nykyään aamulla enää välttämättä syöksy toimistohommiin, on helppous ja nopeus kuitenkin aina kaiken a ja o. Kiireisimpinä aamuina näitä muffinsseja on helppo mikrottaa jääkaapista mutta ei niiden teossakaan kyllä nokka kauaa tuhise.

 

– HEARTBEATS MUNAKAS-MUFFINSSIT – 

…MMmMmmMMmMMMmmMMm…

♡ 12 kananmunaa (suosittelen ehdottomasti luomuja!)
♡ 2 dl pestyä tuoretta babypinaattia
♡ 1 dl pestyjä siivutettuja sieniä (herkkusieni, portobello ja shiitake on mun ykkösvalinnat)
♡ 1/2 tl suolaa
♡ 1/2 tl valkosipulijauhetta

➸➸ Kuumenna uuni 180 asteeseen. Sutaise muffinssivuokaan kevyesti vaikka rypsiöljyä, jottei muffinssit tartu kiinni. Sekoita ensin munat isossa kulhossa ja heitä perään kaikki muut ainekset. Jaa seos 12 osaan muffinssivuokaan ja paista uunissa keskitasolla noin 20minuuttia.

heartbeats_petrakorpi_eggmuffins_2Nämä mini munakkaat ovat täydelliset vieraille sillä valmistuvat itsekseen salaa uunissa, tyttöjen brunssipöytään ja menevät monille allergikoillekin jos muna ei syystä tai toisesta ole pannassa.

Terveellisiä, protskupitoisia, täyttäviä, lämpimiä, helppoja ja tietty: MAUKKAITA!

Hyvä snäkki ennen tai jälkeen treenin, joskus syön näitä muutaman salaatin kera lounaaksi. Hymy on aina leveä kun tajuan kotiin tullessani näitä muffreita löytyvän valmiina jääkaapista.

Niin ja muista tuunata just niin kuin lystäät. Sipulia, paprikaa, yrttejä, herkkuhetkiin juustoa ja ihan mitä vaan normaalisti laittaisit vaikka munakkaan sekaan.

Hyvää vuoden tokavikaa iltaa puput!

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *