Heartbeats Supreme Breakfast

Heartbeats_petrakorpi_best_breakfast_3

<< The colorful breakfast that I’m dreaming of each night, lol! >>

Heartbeats_petrakorpi_best_breakfast_5

<< Always adding different seeds everywhere! Mix them in one container so it’s easy and quick to sprinkle them here and there 🙂 >>

Aamupalafriikki täällä huomenta vaan muruset!

Jos hakusessa on näyttävän näköinen, vieraille helposti tarjoiltava, mutta arkeenkin sopiva herkullinen ja terveellinen aamiainen, niin korvat hörölle!

Munaintoni tuntien lautaselle tulee tietysti munakokkelia. Jos seuraatte snäppiäni @petrakorpi, niin näitte pikaisen kokkeliopastuksen.

➸➸ Pannu kuumaksi, siihen pieni loraus öljyä, munat kevyesti haarukalla sekaisin kulhossa mausteiden eli suolan ja mustapippurin kera (voit myös lisätä seokseen tilkan vettä). Munaseos pannulle, jonka jälkeen alat puulastalla heti ikään kuin kokoamaan seosta pannun keskustaa kohti kunnes se on epämääräisesti OSITTAIN kypsynyt kasa. Pannu pois kuumalta levyltä ja se on siinä. Huom. siinä ei mene montaa sekuntia eli älä siis paistele kokkelia turhaan liian kauaa, tai etukäteen. Tee kokkeli kun kaikki muu on valmista ja jengi odottaa nälkäisenä pöydässä.

Munasörsselin vierelle hieman avokadoa chilillä maustettuna ja kulhoon kunnon HERKKUPOMMI: kourallinen pensasmustikoita, verigreipin lohkoja (koukussa!), hampun-, chian- ja pellavansiemeniä sekä pieni liraus vaahterasiirappia. Aikaa tässä ei oikeastaan mene mihinkään muuhun kuin verikreipin lohkomiseen, sillä tykkään tehdä sen about tähän tyyliin.

Herkullista, helppoa ja nopsaa! Tämä aamiainen vie jalat altani vaikka itse sanonkin. TOSI hyvää!

Kylkeen vielä inkiväärilatte sekä tuo IHANA viherjuoma (josta myöhemmin lisää) ja tarjoilu saa ainakin täältä 10 pistettä ja papukaijamerkin.

Heartbeats_petrakorpi_best_breakfast_4

<< Also dreaming of New York City while sipping on my ginger latte >>

Heartbeats_petrakorpi_best_breakfast_1

<< The color green is the most important one for us all to eat (& drink)! >>

Tänään ohjelmassa Elastisen keikkaa ja huomenna minireissua. (Te blogini vanhimmat lukijat arvaatte varmasti mihin suuntamme.)

Ensi viikon loppupuolella onkin ohjelmassa ihan lentsikkareissu vielä etelämmäs Eurooppaa. Tulossa aika makee setti, can’t wait! Arvata toki saa.

x,

Petra

PS. Munakokkelin ja avokadon vierelle vielä pala tai kaksi kylmäsavulohta ja sitruunan lohko, niin johan annos hipoo täydellisyyttä!

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. May 23, 2016 / 12:47

  Kuulostaa ja näyttää niin herkulliselta! Munat, avocado ja hedelmät kuuluvat myös omiin aamupala suokkareihin!! 🙂

  Lii

  • Petra Korpi
   Author
   May 25, 2016 / 08:21

   Hyvät suokkarit Lii! Ai vitsi, söin just aamulla puuroa ja vaikka sekin maistuu AINA, niin nyt rupesi tekemään tätä lautasellista tosi paljon mieli 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *