Going Loco For Coco

Snacking_coconut_flakes_toasted_textOlen pahemman luokan sokerihiiri. Puoli kiloa irtokarkkeja leffaevääksi, why not?

Teen parhaani vältelläkseni sitä hiirulaista, mutta se on nokkela pikku tyyppi. Iltapäivät ovat pahimpia ja silloin sormeni hapuavat vimmatusti karkkikulholle.

Näitä tilanteita varten kannan mukanani aseita. Niillä taltutan hiiren tajuttomaksi vähäksi aikaa, kunnes se taas ehkä illalla tai viimeistään seuravaana päivänä hiipii olkapäälleni. Okei nyt lähti vähän käsistä, mutta ehkä joku teistä tunnistaa tästä itsensä (ja sen pirun hiiren).

Snacking_coconut_flakes_toasted_1Tämän hetken salainen aseeni on kookos. Kuka olisi uskonut tytöltä, joka herkutteli kaupan jokaisella suklaapatukalla paitsi Bountyllä, koska se oli pahaa.

No, niin se makuasiti onneksi kehittyy ja paahdetut kookoslastut maistuvat nykyään jumalaisen hyviltä. Nimen omaan paahdetut, ei ne basicit.

Katso kuitenkin pussin kyljestä, että tuote on 100% kookosta eli kuivapaahdettu. Öljyt, sokrut, suolat jne eivät ole tarpeen. Jos hätä iskee, voit myös paistaa itse uunipellillä omat perus lastusi. Tämä Renée Voltairen pussi on lempparini, luomulaatuinen ja niin söötti.

Renéekin sen tietää:

“KOKOS ÄR GODIS!”

Lastut huijaavat hiirtä, vievät makeannälän ja ovat super kombo manteleiden kanssa.

Ovat niin kauniita, että koristavat annosta kuin annosta ja tuovat sitä poikkeuksetta aina kaipaamaani purutuntumaa.

*rouskrousk

Niin hyviä kurpitsakeiton päällä, piristävät tylsää mysliä, bansku-kookos kaurapuuro on älyhyvää ja sopivat about jokaisen leivonnaisen kylkeen tai vaikka raakasuklaata koristamaan. Suosittelen kantamaan kassissa mukana 24/7 ja jemmaamaan työpöydän laatikoston jokaiseen lokeroon 🙂

Snacking_coconut_flakes_toasted_2Mitäs te tuumaatte kamustani kookoksesta?

I go loco over coco!

x,

P

 

I’m bad (like BAD!) when it comes to sugar. Half a kilo of candy as a small going to movies snack? Easy peasy!

I do my best but some days, especially afternoons, are so hard. 

Because of this, I always carry a sweet tooth weapon with me. My favorite at the moment being coconut. 

Who would’ve thought, since as a kid the ONLY chocolate bar I didn’t touch was Bounty. Luckily our taste buds learn when we grow up and now I LOVE toasted coconut flakes. Toasted! They’re the best you guys!

When getting yours, have a look at the product to see that its made of 100% coconut. Dry-roasted is the way to go, no need for any additional oils, salt, sugar or anything else.  You can also make your own ones by putting regular flakes in to the oven to roast a little. 

My fave combo with my flakes are almonds. But the flakes really go with everything and give a nice crunchiness to the dish, which I LOVE. Garnish anything you bake, top them on your butternut squash soup, add some sexiness to your boring musli, or give your oatmeal a banana-coconut coat in no time. 

I recommend having these flakes near you at all times and stocking every drawer in your work space with them. 

What do you say, do you also go loco over coco?

x, 

P

 

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *