3 Winning Rice Crackers

PetraKorpi_heartbeats_ricecracker2Tässä näette välipalalautasen, jonka haluaisin (pakottaa) tarjolle jokaiseen ravintolaan, kioskiin ja kahvilaan. Junan ravintolavaunusta, lentokentän lehtikioskista, alakerran pizzeriasta ja kaverin jääkaapista – nämä tulisi löytyä jokaisen nurkan takaa!

Miksikö?

No.

Välipalat. Ughh. Rasittava juttu, koska tarvitsen välipaloja j-o-k-a päivä. Muuten tulee kiukku ja muutun Cruella de Villiksi. Kliseistä mutta liiankin totta!

Kun palaan töistä kotiin, on siinä ehkä keskimäärin 3,12min aikaa olla taas ovesta ulkona nyrkkeilykamat mukana tukka tiukasti ponnarilla.

Nappaanko kiireessä Mars-patukan käteen? Ehkä viikonlopulta jääneitä pizzaslaisseja? EN! Löytyykö jääkaapista nätisti valmiiksi pilkotut kasvikset tai vihersmoothie? Luultavasti ei! (valitettavasti au-pairimme kun on vain mielikuvitukseni tuote)

Banaanit ja pähkinäpatukat pelastavat usein Cruellan liristä, mutta ei niitäkään loputtomiin jaksa.

Näitä riisikakkuja mutustan tosi usein, koska ne on helppoja, nopeita ja päälle voit laittaa melkeinpä mitä vaan.

Tässä kolme tämän hetken lemppariani: PetraKorpi_heartbeats_ricecracker3➸ ricotta + kylmäsavulohi + rucola + punasipuli + sitruuna + kapris

➸ kookosöly + suola + cayenne

➸ maapähkinävoi + banaani + chia

Ensimmäisen teen kun aikaa on enemmän kuin minuutti, tokan useimmiten (koska se kiire!) ja kolmannen kun mieleni tekee suolaisen lisäksi myös makeaa. Tässä toimii ihan kaikki pähkinävoit kuin unelma!

Markun lemppari on kookosöljy + avokado ja se onkin ihan super maukas ja täyttävämpi tapaus. Tujaus chiliä siihen päälle ja voilà käsilläsi on hienon terveyshifistelykahvilan herkku silmänräpäyksessä.

Mars riisikakkuostoksille tyypit, mutta muistakaa hankkia niitä maustamattomia versioita. Tiedän, ne yhdet maistuu ihan juustonaksuilta, nam, mutta ei niitä!  Keinotekoiset aromit = ei kiitti.

PetraKorpi_heartbeats_ricecracker4PARAS välipala koskaan, niin maukasta ja kevyttä!

Täältä löytyy muutama muu snäkki-idea vielä tähän samaan syssyyn.

x,

P

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *