You Can. End Of Story.

Heartbeats_petrakorpi_goals

<< You are your only limit! Just keep going and looking forwards >>

Heartbeats_petrakorpi_goals2

<< The distance between dreams and reality is called action >>

HISSIÄ MENESTYKSEEN EI OLE. ON VAAN ASKEL, TOINEN, KOLMAS, NELJÄS..
ASKEL ASKELEELTA ON KIVUTTAVA PORTAITA PITKIN YLÖS!

Uhh mitä kliseitä taas täällä jakelen. Mutta oikeasti; ei ihme, että porrastreenit ovat aina ne hapottavimmat ja inhottavimmat. Ylös ja eteen, kammottavin ja samalla palkitsevin kombo.

Jos tavoitteesi on muuttaa jotakin elämäsi osa-aluetta, niin voin paljastaa, että vanha kaava ei siihen toimi.  Muutoksen eteen on tehtävä asioita, joita et luultavasti ole tehnyt ennen. Jos toimintasi ei haasta sinua, ei se myöskään muuta sinua. Siinä mielessä tavoitteen eteen paiskiminen on paljon porrastreenin kaltaista, töitä on tehtävä. Sitä hissiä ei ole.

Oli tavoitteenasi sitten uusi työpaikka, tupakoinnin lopettaminen, 1 kävelylenkin teko päivässä, kouluun pääsy, parisuhteen pelastus, tai mitä vaan, niin tärkeintä on että TEET ja YRITÄT! Jos jonain päivänä mokaat ja kaadut pari askelta taakse päin, niin mars ylös, kiristä ponnari taas tiukemmalle ja katso eteenpäin. Yritä uudelleen.

Kirjoita tavoitteesi ylös paperille, LUPAAN että se auttaa. Äläkä odota turhia, “oikea” aika ei välttämättä tule koskaan. Aloita nyt, älä huomenna. Vaikket olisi 100% täysin valmis tai varma, aloita silti.

Ota joka päivä askel tavoitteesi suuntaan.

Elämässä on sekä isoja tavoitteita (minulla esimerkiksi kodin perustaminen) ja pienempiä (hampaiden langoitus kerran päivässä), mutta kaikkien niiden työstäminen vaatii itseltämme tekoja. Välillä ne ovat päämme sisällä otettavia askeleita ja välillä fyysisesti siellä lenkkipolulla tapahtuvia.

Tavoitteena säästöpossun lihotus omaa asuntoa varten? Tai jotain pienempää, vaikka uutta fillaria?

Istu alas, kirjaa ylös tilanne ja tavoite. Laske. Ole rehellinen itsellesi. Mieti vaihtoehtosi ja ymmärrä, että todennäköisesti joudut jostain luopumaan.

Joka tapauksessa sinulla on ohjat, käytä niitä.

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *