The One & Only Apple Pie You Need This Fall

Heartbeats_PetraKorpi_easy_apple_pie2Nyt saatte halutessanne kiittää kahta naista. Ensimmäisenä äitiäni sekä toisena varmasti teillekin monelle tuttua naista eli Virpi Mikkosta.

Äitiäni siksi, että saan häneltä aina ihania yllärilähetyksiä. Tällä kertaa Tampereen tonttu toi tullessaan jättikasan pakastemarjoja ja ison säkillisen puutarhamme omppuja. Luonnollisesti luomuja.

Äiti tietää kyllä etten ole näiden omppujen suurin fani. Madonrei’istä viis, mutta satun tykkäämään kirpsakoista talviomenamaisemmista lajeista enemmän. Näiden äidiltä saamieni pehmoisen makuisten omenien kanssa minun tulee aina käyttää enempi mielikuvitusta (ja usein myös uunia).

Virpi Mikkonen on yksi isoimpia girl crushejani. Ehkä kolmanneksi suurin äitin ja Kiiran jälkeen 🙂 En ole koskaan tavannut Virpiä kasvotusten, mutta hänen bloginsa on ollut vakkarini jo vuosikausia. Vanelja on kaikkea, mitä toivoa voi. Kaunis, simppeli, herkullinen ja hyväksi sinulle. Olen aina vierastanut pitkiä listoja sisältäviä reseptejä. Tiedättekö, niitä joita varten juokset kaupan ristiin rastiin kolme kertaa, etkä silti löydä kaikkea tarvitsemaasi. Virpin ohjeet on niin lyhyitä, että muistat ne väkisinkin ulkoa.

Mitä simppelimpi ohje sitä parempi, ja vielä tätäkin tärkeämpänä: yksinkertaiset puhtaat raaka-aineet.

Suosittelen Virpin blogin lisäksi tutustumaan hänen kirjoihinsa, sillä ne ovat NEROKKAITA!

Harmi että Markku ehti juuri kosaisemaan, sillä muuten olisin saattanut ihastuksissani laukoa: Virpi, tuletko vaimokseni?

Heartbeats_PetraKorpi_easy_apple_pie3Heartbeats_PetraKorpi_easy_apple_pie5Jos välttämäti haluatte niin saatte toki meikääkin inasen kiittää, sillä muutaman voimasanan siivittämänä sain tämän torttuohjeen blogiin teidän iloksenne juuri ennen Nycin lentoa. Jejjjj!

Ja NAM!

Heartbeats_PetraKorpi_easy_apple_pie4Tarvitsen aikaanne nyt vähäiset 2 minuuttia ja lyön vetoa, että tämän jälkeen kirmaattekin jo kauppaan omppuostoksille.

Ohjetta en edes kirjoita tähän, sillä sen Virpin alkuperäisen löydätte TÄÄLTÄ. Uskokaa, se on niin helppo, että pyörryttää!

Blogini ahkerimmat lukijat varmasti tiedätte kuinka rakastan suutuntumaa ja erilaisia tekstuureita lautasella. Tämän vuoksi heitin lennossa pohjan taikinaan kourallisen pieniksi paloiksi rouhimiani pekaanipähkinöitä. Tämä antoi ihanasti töitä hampailleni eli jos olet kuten minä, niin suosittelen kovasti tuunaamaan torttua lempipähkinöilläsi.

Nyt läppäri kiinni ja koneeseen podcasteja kuuntelemaan. Ihana joutua wifin saavuttamattomiin!

Vielä kun eväänä olisi puolikas tätä piirakkaa, niin kaikki olisi hyvin.

x,

Petra

 

Follow:
Petra Korpi

6 Comments

 1. alisa
  September 7, 2016 / 16:33

  Kiitti ohjeesta,oliski nyt muutama makea omppu (: tän kai voi tehä ihan normi kaurahiutaleista ja voista..? Ei oo tarvetta gluteenittomalle:p

  • Petra Korpi
   Author
   September 8, 2016 / 02:14

   Voi toki! Taidankin seuraavaksi testata voin kera, aiiiiiettä, nam! 😋

 2. Miss M
  September 7, 2016 / 18:41

  Wow miten helppo, täytyy testata! Kaikki muut kaksi ainesta löytyykin kaapista, omenoita varmaan tähän aikaan vuodesta myös helposti kaupasta. Ollapa oma omenapuu! Mahtavaa Nycin reissua ja paljon wifitöntä aikaa 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   September 8, 2016 / 02:16

   Kiitti Miss M! Aina niin ihanasti jaksat toivotella hyviä lomia jne ❤️ Sullekin mahtavaa loppuviikkoa ja nyt vaan sinne omppukaupoille 😚

 3. Alisa
  September 11, 2016 / 17:37

  Millanen tehosekotin sulla on käytössä? Itellä ihan perus “pirtelökone” ja ainakaan omput ei oikein tahtonu sekottua ja mössääntyi vain reunoille… 😛 Ohje oli kyvä sokerittomalle ruokavaliolle, kiva testata mutta toistakertaa en varmaan tee ;D Ehkä enempi oon makean ystävä 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   September 11, 2016 / 17:52

   Hah Alisa! Joo, blenderi on mullakin aika heikko mutta kyllä se sekoittui kun vähän kaapi reunoilta mössöä alas. Itsekään en ihan eka ihastunut siihen makuun täysillä ja mietin josko tuunais sitä vaahterasiirapilla tai hunajalla, mutta sitten jotenkin pääsin maussa jyvälle. Ei niin jälkkärimäinen mutta esimerkiksi aamupalaksi niin hyvää 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *