The #1 Beauty Product That Saves My Life Each Day

Heartbeats_PetraKorpi_wipes_1Erinäisissä tilanteissa, joita vauvojen ja pikkulasten äidit ja isit kohtaavat, tarvitaan ripeää ja tehokasta toimintaa. Vaikka vaipassa oli kaikki kunnossa, on muitakin vaaranpaikkoja aina olemassa. Naapurin Liisan mokkakkengille levähtänyt puklu on nolo jättää siihen kuivahtamaan.

Olen laittanut merkille, että vanhemmat viljelevät kiperiä tilanteita varten laukkuihinsa, taskuihinsa ja vähän sinne sun tänne tietynlaisia aseita. Aseista paras, tai ainakin kätevin, on nimeltään vauvanpeppupyyhe, baby wipe.

Pankkikorttini maksuhistoriasta voisi luulla, että pidän työkseni lastentarhaa.

Tykkään nimittäin näistä vauvaperheiden suosikeista t-o-s-i paljon.

Heartbeats_PetraKorpi_wipes_5Vaikkei sitä omakohtaista vauvakokemusta vielä meiltä löydy, lojuu laukkuni pohjalla jonkinmoisia puhdistuspyyhkeitä aina.

Siis AINA!

Niillä on pelastettu niin monet juhlamekot kermavaahdoilta, vaahterasiirappia täynnä olevat laukut (näin kävi juuri Nycin hienoimmassa tavaratalossa), hikiset kainalot, Aasian reissujen ällöveskikäynnit ja muuten vaan jokapäiväiset tahmasormet. Olen tarjonnut ympärillä häseltäneille ventovieraille apua monen monta kertaa. Leveä hymy on aina taattu!

Pyyhkeet ovat tilanteessa kuin tilanteessa laiskan (mutta samalla näppärän) tyypin parhaita kamuja. Sanovat että kasvotkin tykkää kun niitä ei aina pese vedellä, se läträäminen kun voi kuivattaa ihoa liiaksi. Ennen hotjoogatuntia on aika paljon kätevämpi putsata kasvot pyyhkeellä kuin jonottaa ruuhkaisen veskin vesipisteelle.

Heartbeats_PetraKorpi_wipes_4Kuten jo sanottu, vierailen Lidlissä usein vauvanvaippaosastolla, nämä liinat kun löytyvät ihan siitä vierestä. Lidlissä on hyvä valikoima erilaisia pyyhkeitä, eikä niistä yhdetkään ole hinnalla pilattu (*Liiteri-mainos ei muuten ole sponssattu). Huokean hintaisia, riittoisia pakkauksia!

Joillakin brändeillä nämä liinaset maksavat maltaita, mutta en ole niiden huomannut olevan sen kummoisempia. Toki sisällysluetteloa kannattaa kurkkia ja katsoa, ettei mainittuna olisi esimerkiksi turhia hajusteita. Vauvanpepulle tarkoitetut liinat ovat siksikin käteviä, että niiden on oltava tarkoituksensa mukaisesti todella hellävaraisia.

I’m a big baby wipe fan!

Heartbeats_PetraKorpi_wipes_2Nuo KiKo Milano -merkkiset pyyhkeet olen ostanut Milanosta (liikkeitä muuallakin Euroopassa). Kim Kardashianinkin suosittelemat karheamman kuorintapinnan sisältävät pyyhkeet ovat kasvoille tarkoitettuna hintalaatusuhteeltaan ihan 10++ kamaa. Olisivatko olleet 5 euron kieppeillä.

Nuo Lidlin lilan pakkauksen Comfort Baby Wipesit on sellaisia, joita ostan kotiin myös ihan yleistä siivousta varten. Isosta paketista riittää liinoja ikuisuudeksi ja niillä saa vaikka valkoisiin keittiönkaappeihin jämähtäneet keltaiset kurkumatahratkin hyvin veks, samoin kuin kurat uusista tennareista.

Kotona liinojen käyttö ei ole ehkä niin kovaa kuin nyt annan ymmärtää, mutta jokaisen laukkuni ja nyssäkkäni pohjalta löytyy jonkinlainen pyyhepakkaus. Voittamattomia liikkeessä!

Lentokoneeseen en suostu ilman liinoja ja lupaan, että vierustoverisi kiittää kun tarjoat apuasi hänen syliinsä levähtäneen spagetti bolognesen kanssa.

Joko vakuutuitte? Onkos siellä kuulolla muita vauvaosaston vakiasiakkaita? Entä sottapyttyjä?

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

1 Comment

 1. Maija
  January 2, 2018 / 22:24

  Hah,

  ajauduin vanhaan postaukseesi jotenkin jostakin, mutta oli ihan pakko kommentoida, koska en tunne ketään toista vauvatonta, joka harrastaa beibivaipseja. Mulla on siis kyllä joskus ollut vauvakin, mutta vauva-asioista nuo on tasan ainoat, joista en näe mitään syyt hankkiutua eroon. (Noh, rattaita on kyllä toden puhuakseni välillä ikävä. Ostokset kulki niissä aika kivasti, mut kysyis vähän liikää pokkaa vedellä kauppakasseja niillä ilman sitä itse istujaa.)
  Eli samaa mieltä, ah aivan nerokas tuote nuo vauvaliinat, ja Lidlistä ostan pääasiassa omani minäkin. Hinta & laatu tosiaan kulkee siellä noiden suhteen vastakkaisiin suuntiin. Käytän vaipseja liian aikaisina aamuina jopa suihkun korvikkeena.

  Onnea avioitumisen johdosta. Bileiden, ikuisen rakkauden ja kaiken muun mahdollisen hyvän lisäksi avioliitto on myös erinomaisen järkevä juridinen järjestely.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *