That Green Power Powder

Heartbeats_petrakorpi_greenpowder_terranova_1Reissuteema jatkuu, tai no, oikeastaan ihan arkinen juttu tämä on, mutta olen sen suhteen etenkin reissatessa ehdoton.

Siis ehdoton! Uskokaa tai älkää, sitä voi harvoin meikästä sanoa.

Muistatteko kun Etelä-Afrikan reissulla kerroin tavastani kantaa matkalaukussa mukanani viherjauhetta aamujani piristämään?

Olen etsiskellyt hyvää ja laadukasta viherjauhetta ja esimerkiksi tuossa tammikuisessa postauksessa en maininnut valmistajaa, sillä juoma maistui aika kamalalle. Vaikka se tekisi kuinka hyvää, niin täytyyhän sen maistua edes siedettävälle.

Heartbeats_petrakorpi_greenpowder_terranova_2Heartbeats_petrakorpi_greenpowder_terranova_4Sitten se tapahtui. Komea lähettipoika (!) pimpotti ovikelloa: “testipaketti Terranovalta ole hyvä”.

Jessss, ihan kuin JOULUNA!

Testattuani huomasin oitis, että heidän Life drink -jauhe oli monella tapaa täydellinen. Ainut miinus jonka keksin on se, ettei tuote ole kotimainen. Kuulkaas kuitenkin tää:

Jauhe sisältää kasvisproteiineja, riisinlesejauheita, spirulinaa, klorellaa, viherjauheita, sienijauheita, rasvahappoja, ruuansulatusentsyymejä sekä maitohappobakteereita ja prebioottista kuituja. Koska tuotteessa on sekä herne- että riisiproteiineja, on siinä paras mahdollinen kasviksista saatava aminohappokoostumus.

Monet Magnifoodissa (Magnifood = Terranovan oma synergistinen kasvi/yrtti-yhdistelmä) käytetyistä kasveista ovat kylmäkuivattuja. Tutkimus on osoittanut, että nestemäisellä typellä tehtävä kylmäkuivaus säilyttää kasvien ja yrttien entsyymiaktiivisuudet koskemattomana. Kylmäkuivausmenetelmällä valmistetut kasvijauheet säilyttävät kasvin alkuperäisen biokemiallisen rakenteen ja ne myös liukenevat helposti veteen. Kasvikset ovat kylmäkuivauskäsittelyssä tunnin sisällä poiminnasta mikä takaa täydellisen tuoreuden.

Tämän brittiläisen Terranova-laatusarjan tuotekehittelijät uskovat, että tuotteiden tärkeimmät ainesosat eivät ole yksittäiset ravintoaineet vaan kasviainesosien yhdistelmät, jotka keskinäisellä vuorovaikutuksella tehostavat aineiden hyväksikäytettävyyttä solutasolla. Muuntelemattomia ja kokonaisia, eettisesti tuotettuja ja luomusertifioituja kasveja ja yrttejä sisältävät raaka-aineet on valittu viimeisimmän bio- ja fytokemian ymmärryksen pohjalta.

Tuote ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita, vehnää, gluteenia, soijaa, hiivaa, maidon ainesosia eikä sokeria. Se sopii myös vegaaneille.

Hello nokkonen, vehnäoras, voikukka, lehtikaali, tyrni, mustikka, mustaselja, inkivääri, reishi, shiitake JA muutamankymmentä muuta ainesosaa!

Heartbeats_petrakorpi_greenpowder_terranova_3Meikä täällä juuri pussittaa Italian reissulle jauhetta minigrippeihin. Saas nähdä ihmettelevätkö taas tullissa 🙂

Jos haluat testata luonnollisen ja kokonaisvaltaisesti hyvinvointia edistävän viherjauheen, niin testaa tämä. En saa pennosia kehuskelemalla tuotetta, vaan tykkään siitä aidosti!

Purkista riittää 19 annokseen eli hintaa yhdelle juomalle tulee noin 1,5e. Purnukan hinta ei ole valikoiman halvimmasta päästä, muttei myöskään karkaa taivaisiin kuten monet muut. Maksan mielelläni laadusta ja jätän vaikka pari muotiostosta välistä!

Tiedostan että innostukseni saattaa olla puolittain ohimoideni välissä, mutta takaan että epämääräisinä reissuaamuina (jetlagia? kiire? tarjolla tasan croisanttia?) Terranovan juoma tekee terää. Itse sekoitan homman aina haarukalla veteen, mutta smoothiet ja jopa aamupuurot voi hyvin terästää tällä puhtaalla power-pommilla.

Tuotetta myy hyvin varustellut luontaistuotemyymälät ja terveyskaupat. Ruohonjuuresta olen ostanut noin 30e hintaan.

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *