Steal This Deal: Your Boyfriend’s Razor Is Better Than Yours

Heartbeats_petrakorpi_razor1Ihokarvat. Ughhh, ärsyttävin juttu tällä vuosituhannella!

Kainalot, sääret, bikiniraja, siinä ne eniten harmaita hiuksia aiheuttavat. On se miesten elämä vaan kerrassaan helppoa, HA! 😉

Joillakin karva kasvaa sellaisena höyhenenpehmeänä, mutta omat sääreni ovat kuin hiekkapaperia 0,001 mm sängelläkin. Kaikki saa toki pitää karvansa juuri sellaisina kuin lystää, mutta itse tekisin vauvanpeppuihon eteen mitä vaan. Laserhoitojakin olen pohtinut, katsotaan josko joskus vielä tohdin.

Heartbeats_petrakorpi_razor3Olen käyttänyt karvanpoistoon lähiaikoina sellaisia Veetin vahaliuskoja, joista kerron lisää myöhemmin. Tulos pysyy nimittäin näillä sheivausta pidemmän aikaa parempana (rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, ettei nyt sentään pakkauksen lupaamaa aikaa, tai sitten olen vaan pahemman luokan ongelmatapaus LOL).

Koska sheivaus on kuitenkin sen verran iisi biisi hoitaa suihkun yhteydessä, tulee sitäkin tehtyä melko usein. En voi sietää ärsyyntynyttä, punakkaa ihoa ja sitähän se sheivaus usein teettää. Kainalotkin ovat aika kovilla. Raukat.

Hätä ei ole kummoinen, sillä en ole kärsinyt pahasti ärsyyntyneestä ihosta sen koommin kun tajusin vaihtaa. En miestä, vaan höylää. HELLO MIESTEN HÖYLÄ!!

ISO ihmetyksen aihe onkin tämä: miksi miesten höylät ovat a) PAREMPIA ja a) HALVEMPIA kuin naisten??

Terävempiä, tarkempia, yksinkertaisempia ja hieman alhaisemmin hinnoiteltuja, sitä ne ovat. EpistäKÖ!

Mutta sopiiko ne  sitten muka meille naisillekin, niin kuin yritän väittää?

No haloo, en ole mikään ekspertti asiassa, mutta jos se höylä on tarkoitettu miesten k-a-s-v-o-j-e-n ajamiseen, niin eiköhän se sovi muuallekin vartalolle!? Ihan vitsi ylipäänsä, että niitä erilaisia höyliä tarvitaan sinne kauppojen hyllyille valikoimaksi niin älytön armeija. Ei ne miesten ja naisten ihot ja karvat nyt niiiiiiiiin erilaisia ole, vai mitähän sanoisi itse Mr. Gilette?

Heartbeats_petrakorpi_razor4Pölli siis poikaystäväsi höylä tai jos miestä ei taloudestasi löydy, niin mars parrakkaiden osastolle shoppailemaan 🙂

Kerroin aiemmin ihonhoitorutiineistani ja mainitsinkin, että kotoamme löytyy kookosöljypurnukka joka nurkasta. Yksi keittiössä, yksi makkarissa, yksi suihkussa..  Se suihkussa oleva toimii sheivausgeelinä ja toimii muuten pirun HYVIN! Hinta pesee ne kalliit geeliputilot ja ennen kaikkea kookosöljy on luonnollinen puhdas vaihtoehto, joka kosteuttaa ihanasti jo suihkun aikana ihoa.

Makkarin purnukasta vielä tarvittaessa kuivalle iholle kookosta iltasuihkun jälkeen ja siinäkös menee Havaijin jumalattaren tuoksusta höylänsä menettänyt jo ihan sekaisin. Hihhihii!

Good bye karvat!

x,

Petra

PS. edelleen kammoksun laittaa kainalooni mitä tahansa dödöä – sen pitää ehdottomasti olla mahdollisimman puhdasta tavaraa! Lisää ajatuksistani täällä.

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Lotta
  May 20, 2016 / 18:27

  Just näin! Miesten höylä ollut käytössä jo pitkään ja plussaa siitä, että voi miehen kanssa ostaa megapakkauksen teriä kun menee molemmille samat 😉

  • Petra Korpi
   Author
   May 20, 2016 / 23:21

   Meillon sama systeemi! Säästyy niitä pennosiakin vaikka sushia ja kuplivaa varten. HA! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *