Never (Ever!) Sleep With Your Makeup On

Heartbeats_PetraKorpi_nomakeup1

<< Let’s make something very, very clear.. YOUR SKIN! >>

PetraKorpi_heartbeats_nomakeup2

<< My bedtime story for you all: Wash your face before zzZZZzzzZzZ >>

Meikit päällä nukkuminen on yksi ällöimmistä jutuista jonka tiedän. YÖHH! Mielummin ottaisin kasvoilleni vaikka pari tarantellaa yön ajaksi kuin kerroksen pakkelia. Not kidding!

Luin tytöstä, joka tuntui oikein kehuvan löytäneensä hyvän kikkakolmosen kiireaamuihin: meikit päällä nukkumisen. Toivoin monttu auki tämän suositun bloggaajan vitsailleen. Näemmä näin ei kuitenkaan ollut, vaan hän koki tämän vinkin arvoisena asiana jakaa muillekin. En tuli persuksenkaan alla suostuisi moiseen – vinkki hylätty.

Vaikka kuinka pitkäksi olisi opiskeluaikaiset hippaloinnit menneet, löysin itseni AINA sängystä kasvot pestynä. Oma kehu haisee, mutta haiskoon – nämä hommat on ihan tavoista kiinni.

Seba Med on vakkaripesuaineeni, jolla pesee hädän tullen kaiken aina kasvoista intiimialueille ja hiuksista hikisiin sukkiin.

Reissun päällä mitä mainioin kamu.

Ainainen suihkuttelu ja vedellä läträäminen kuitenkin kuivattaa ihoa. Tämän vuoksi käytän nykyään yhä enenemissä määrin myöskin TOSI reissuystävällisiä kasvojenpuhdistuspyyhkeitä (ja niitä samaisia mutta huomattavasti halvemmalla hintalapulla myytyjä vauvanpeppupyyhkeitä). Jos totta puhutaan, niin käytän pyyhkeitä ihan kaiken putsaamiseen. Meikin, lenkkareiden, mutasormien ja paidalle päässeen spagukastikkeen – kätevää kuin mikä! Eräissä parin viikon takaisissa kesäjuhlissa pelasti liinani itselleni tuntemattoman henkilön mekon, jonka kaunis vaalea kuosi oli saanut annoksen keittoa päälleen.

Heitä pyyhkeitä pikku pakkaus jokaisen kassin pohjalle. Kiität siitä itseäsi vielä moooonesti (+ saat kiitosta muiltakin pelastavana enkelinä toimimisesta!).

Ajauduin meikeistä nyt taas hieman sivuraiteille kesäjuhlissa lentäneisiin soppalautasiin, mutta siinä ei taida olla mitään uutta.

ÄLKÄÄ NUKKUKO MEIKEIT PÄÄLLÄ!

Ei mulla muuta.

Nyt:

Cinque Terre you ready for us?

x,

Petra

 

 

 

Follow:
Petra Korpi

9 Comments

 1. Miss M
  July 12, 2016 / 17:17

  Allekirjoitan niin tän! Taisinpa ihmetellä samaisen bloggaajan vinkkiä ja kauhistuneena todeta ettei tosiaan toimi mulla. Aina kostean (kröhöm liiankin kostean) illan jälkeen kokeilen aamulla ensimmäiseksi ripsiä ja onneksi saan joka kerta huokaista helpotuksesta – meikit pesty 😀 Kiireessä mieluummin ilman kuin eilisillä!

  • Petra Korpi
   Author
   July 12, 2016 / 17:20

   Hihii! Ihan sama meno täällä, jopa tuon “ripsikokeilun” suhteen 😉 🙂

 2. July 12, 2016 / 22:45

  EI KOSKAAN, HYI. Onneksi en ole tätä koskaan harrastanut. Vaikken sen kummemmin meikkaa, tuntuu ajatus puhdistamattomista kasvoista vastenmieliseltä.

  • Petra Korpi
   Author
   July 13, 2016 / 11:07

   You said it – vastenmielistä!

 3. Tilda
  July 13, 2016 / 10:31

  Sama täällä! Mitä kasvorasvaa käytät? 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   July 13, 2016 / 11:05

   Hyvä Tilda! Niin sitä pitää 🙂 Käytän sekalaisesti mitä kaapista löytyy. Yliopiston Apteekilla on uusi luomusarja joka on laadukas ja huokean hintainenkin. Öljyjä käytän melkein rasvoja enempi, voisin tehdä niistä erikseen postauksen.

   • Miss M
    July 13, 2016 / 11:10

    Täälläkin kannatetaan ideaa öljy- ja kosteusvoidepostauksesta 🙂

   • Hansuu
    July 13, 2016 / 16:25

    Täällä olisi myös kiinnostusta eriliselle öljypostaukselle! Olisi myös kiva kuulla, miten hoidat hiuksiasi, sillä ne on super hyvinvoivan näköiset! Ps. blogisi on IHANA 🙂

    • Petra Korpi
     Author
     July 13, 2016 / 16:41

     Kiitti Hansuu ❤️ molemmat postaukset tulossa, i promizz!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *