Meet 2 Of My Besties: Guasha & GamARde

PetraKorpi_heartbeats_guasha_1PetraKorpi_heartbeats_guasha_3PetraKorpi_heartbeats_guasha_7PetraKorpi_heartbeats_foreveryvictory_6PetraKorpi_heartbeats_guasha_2Muistatteko vielä postaukseni guashasta?

Sain siihen liittyen yhteydenoton, johon vastasin innolla kyllä ja kävin oitis guashattavana. MUTTA, tällä kertaa sain vartalohoidon lisäksi guashaa muuallekin.

Kasvoilleni nääs.

Kasvohoidon teki Elonaturan Elina, jolla on Helsingissä oma hoitola nimeltään Kauneuspalvelut Elina Retva. Vartaloani taas hoiti Elonaturan Mirva, jota olisin voinut kuunnella kehoon ja luomulaatuisiin tuotteisiin liittyen pienen ikuisuuden.

Ihania ja niin osaavia naisia!

Ja sanonpa vaan: kasvo-guasha on taivaallista! Eikä pelkoa, siitä ei tule iholle niitä ikävännäköisiä verenpurkaumista johtuvia mustelmia tai muitakaan jälkiä.

Istun juurikin Pariisin lentokentällä unelmoiden siitä, että joku “vetelisi” tuolla pienellä lastalla kasvojani ristiin ja rastiin. En tähän hätään keksi MITÄÄN, niin rauhoittavaa ja rentouttavaa kuin se fiilis, jonka sain Elinan ja Mirvan tehdessä minulle taikojaan.

Tykkään kosketuksesta, hieronnoista, kampaajalle käynneistä, varpaiden kutituksesta, selän rapsuttamisesta ja guasha tippuu jotenkin kivasti näiden kaikkien väliin. Tiesin että se tuntuu kropassa hyvältä, mutta että kasvoillakin.

AHHHHHH!!

Se hehku kasvoillani tuon hoidon jälkeen oli upeampi kuin parhaimmankaan filtterin tai helmiäispuuterin jäljiltä.

Suurilta osin tämä oli varmasti guashan ja ammattitaitoisen hoitajan ansiota, mutta pointseja ropisee myös muualle.

Hoitoa ei nimittäin tehty millä tahansa mömmöillä, vaan ranskalaisen luonnonkosmetiikkasarja GamARden tuotteilla. Gamarde voi olla monelle teistä uusi tuttavuus, joten tässä lyhyt kuvaus brändistä:

Gamarde-luonnonkosmetiikkasarja perustuu dermatologisesti testatun, runsaasti mm. rikkiä sisältävän Gamarde-les-Bains -mineraaliveden ja luomulaatuisen arganöljyn innovatiiviseen synergiaan. Tuotteissa käytetään paljon Provencelle tunnusomaisia, luomulaatuisia eteerisiä öljyjä, kukkavesiä sekä muita 100% luontaisia kasvikunnan raaka-aineita. Raikkaat ja puhtaalta luonnolta tuoksuvat tuotteet eivät sisällä synteettisiä raaka-aineita, eikä allergisoiviksi osoittauneita ainesosia. Erityisesti herkälle ja helposti ärtyvälle iholle suunnitellusta, kattavasta ihonhoitosarjasta löytyy sopiva tuotevalikoima koko perheelle, jokaiseen vuodenaikaan. 

Olen nyt testaillut Gamardelta monen montaa tuotetta muutaman kuukauden ajan. En ikinä hehkuta mitään testaamatta ensin kunnolla. Kaikkia tuotteita voin suositella käsi raamatulla, mutta ehdottomat lempparini ovat heidän vartalovoide sekä tuo guashaankin sopiva arganöljy-seerumi. Koko kropalle tarkoitetty voide on valehtelematta paras koskaan kokeilemistani vartalovoiteista ja seerumi, no, ihana. Hoitava, öljyinen mutta ei liian öljyinen, heh. Moni rasvoittuvan ihon omaava henkilö pelkää öljyjä ihan turhaan. Näiden kahden tuotteen jälkeen lempparini taitavat olla mineraalivesi sekä kuorintavoide. Vai sittenkin ehkä misellivesi helppoon kasvojen puhdistukseen..?

Sarja ei ole myöskään hinnalla pilattu, päin vastoin, hinta ja laatu (erittäin korkea sellainen) kohtaavat toisensa juuri sopivasti.

Elonaturan nettikaupasta saa helposti tilattua kaikkia Gamarden tuotteita ja muun saatavuuden voit tsekata täältä.

Guashan hyödyt kasvoille ovat samanlaiset kuin vartalollekin. Verenkierto kiihtyy ja kuonat lähtevät liikkeelle kasvojen nestekierron aktivoituessa.  Tästäkös kasvojen iho kiittää!

Ainiin, tuon jade-kivestä valmistetun Guasha-hierontakiven saa myös tilattua Elonaturalta, mutta kokeile ihmeessä hommaa aluksi vaikka lusikalla (sellainen kiinalainen soppalusikka on vielä normia parempi). Markku löysi Portofinon rantsulta litteän kiven, jonka nimesi uudeksi guasha-kiveksemme. Kivi pääsi tietysti kotiin mukaan!

Kannattaa kurkata myös tämä video, siitä saa hyvin napattua muutamia vinkkejä kasvojen guashaamiseen, jonka muuten handlaa pienellä opettelulla ja kokeilulla oikeastaan kuka tahansa. Itse tykkään käyttää joko Gamarden seerumia tai kookosöljyä jo guashatessani. Käyn enemmän kuin mielelläni Mirvan käsittelyssä koska tahansa, mutta viikoittaisiin tai edes kuukausittaisiin käynteihin ei lompakon nyörit varmasti monella veny. Tämän takia kotiguasha onkin älyhyvä vaihtis!

Nykyisin tykkään aloittaa aamuni lyhyellä alle minsan kestävällä kasvoguashalla. Joinain aamuina saatan onnistua lahjomaan Markun jatkamaan hommaa niskaani samalla kun hämmennän kaurapuuroa. Kaulaakaan ei kannata unohtaa, eikä huulia. Rentouttavaa kuin mikä!

Lomarupeama alkaa olemaan ohi, mutta jotenkin ihana fiilis päästä taas arkeen kiinni. Ja omaan sänkyyn nukkumaan 🙂

Palaamisiin kotisohvalta,

Petra

PS. Kävin myöhemmin Mirvan osaavissa käsissä uudestaan, mutta sillä kertaa akupunktiopöydällä. Tämä ansaitsisi jälleen ihan oman postauksensa. Taidanpa soittaa Mirvalle heti kotiuduttuani, akupunktio on mulle kuin Pikku Kakkonen laspille; ilahduttaa, rauhoittaa, pakottaa olemaan paikallaan ja kuuntelemaan kehoani. Parasta mitä voin itselleni tehdä!

 

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *