Kuuma Kirjavinkki

Juuri kun eilen pääsin sanomasta, kuinka “käväisinpä kahvilla”-postaukset ovat niin turhia, niin tässäpä juurikin sellaisen.

Vein tänään toisen puoliskoni Markun nimppareidensa kunniaksi Helsingin tämän hetken THE kaffelaan nimeltä Kuuma. Kuuma on bloggareiden, freelancereiden, punavuorelaisten lempilapsi – eikä syyttä!

Kuvat aamupalan avokadotoastista levisivät somessa kahvilan avattua ja tuntui jotenkin tosi kliseiseltä ottaa näitä kuvia aamulla.

AAMUPALA OLI NIIN HYVÄÄ!

Avokadoleivässä oli iso puolikas avokado ja kaikki olivat viimeisen päälle käsityönä tehtyä. Inkiväärinen mehu oli ihanan tujakkaa! Ja kauramaitoon tehty latte 10+. Sivuhuomiona; mantelimaito ei tunnu pitävän niin paljon korkeasta lämpötilasta kuin juuri vaikkapa kauramaito. Se meinaa mennä kökköisemmäksi ja kitkeräksi.

Kotona tehdyn megahelpon kauramaidon ohjeen löydät muuten täältä.

Kun kerta lupasin yrittää tuottaa parhaani mukaan teille arvokkaita vinkkejä täällä blogissa, niin tässä nyt (Kuuman vinkin lisäksi) yksi:

Tuo kuvissakin vilahtava Suoliston salaisuus on paras kirja, jonka tämän vuoden puolella olen lukenut. Arvostan erityisen paljon sitä, kuinka helposti ymmärrettävään ja silti yksityiskohtaiseen muotoon teos on kirjoitettu. Jos enkku ei ole aivan äidinkielesi tasoa, niin ehdottaisin lukemista suomeksi. Kenelle postitan kirjan ekana lainaan? 😉

Arvostan muuten taas suolistoani 100x entistä enemmänI! Vitsi mitä duunia se tekee.

Lukekaa vaikka. Suosittelen!

x,

Petra

 

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *