Christmas in Your Face: Skin Clearing Miracle Mask

DIY_facemask_1Joo, ei siltä kai muutenkaan voi välttyä – joulu on feissillä joka puolella. Itse tosin nautin siitä, tuohan se kaikki kaupallinenkin hässäkkä ainakin piristystä muuten niin pimeään kuukauteen. (pliiiiiiispliispliis saataisiinpa mekin etelään lunta jouluksi!)

Ihoni ei varsinaisesti ole näiden talvikuukausien ystävä. Se tuppaa kuivumaan ja on muutenkin punakka, kalpea (luojan kiitos hyville ja suht luonnollisille itseruskettaville) ja oikukas.

Tämä super helppo, nopea, hauska, luonnollinen DIY naamio auttaa heti ekalla kerralla. Vartalolle teen edelleen kahvisen lempparini, mutta kasvoille taas tämä jouluinen mömmö on kivaa vaihtelua. Se tuntuu ainakin tasoittavan ihoni epätasaisuuksia ja kirkastavan “harmaata” naamaani. KiiraKorpi tai JenniferLawrence ihoon voi olla vähän matkaa, mutta tämäkin on parempi kuin ei mitään tai kuin ne kaupan ällöt sadan aineisosan purnukat.

Sekoita ainekset (jep, ne kaikki 3) keskenään ja anna vaikuttaa  kasvoillasi noin 20 minuuttia. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

♥ 1 rkl hunajaa
♥ 1 tl kanelia
♥ 1 tl inkivääriä (jauhettua)

DIY_facemask_2Jos naamiota jää yli, niin ei muuta kuin lusikka suuta kohti! Aika tujakkaa, mutta jouluisen maukasta. Tällaisia niiden vartalotuotteiden tulisi ollakin, niin luonnollisia että voit ahmia niitä pahimpaan nälkään 😉

Naamio sopii myös söpöön purkkiin purkitettuna erinomaisesti kavereillesi joululahjaksi. Jokainen meistä arvostaa itsetehtyä, eikö?!

♥♥♥,
P

I know I know, you have Christmas in your face everywhere at the moment. I actually like all the fuss (the oh so commercial one too), this month would be so so dark without any Christmas caroling. One thing I really wish for Xmas is snow!

My face and skin don’t really enjoy these winter months. It’s all pale (thank god for natural selftanners), a bit dry and moody.

This face mask is my favorite DIY mask: natural, easy, quick and fun. For body I’m still loving this fave coffee scrub of mine. MMMmm HELLO baby skin! You will get your Kiira Korpi / Jennifer Lawrence skin (lolz) in no time. Or well, at least a bit of it 😉

Just mix these 3, apply the mask on your face and neck and let sit for about 20 minutes. Remove with warm water. 

♥ 1 tbsp honey
♥ 1 tsp cinnamon
♥ 1 tsp ginger (ground)

If there’s some left afterwards, spoon it right into your mouth. So yummy! These kind of body products I love, everything should be eatable 🙂

 Make some more into a cute airtight jar and give your friends as xmas gifts. Everyone appreciates self-made stuff, right!

Happy weekend bunnies, 

P

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *