Best Diy Magic Body Scrub: Baby Skin With Only 2 Ingredients

Our skin is our biggest organ. I like to take care of it in many ways. Ways that are as natural as possible. This is one of my absolute favorites; it’s quick, easy, homemade, cheap, effective and it’s fun to whip things up yourself that you normally would go and buy.

You will only need  2 kitchen staples: coconut oil and ground coffee. Coconut oil because duhh and coffee, well coffee because of it’s rich in antioxidants that aid in releasing toxins. Caffeine is also considered as the best ingredient to fight cellulite by stimulating blood flow.

image

Mix together  about 2 tbsp coconut oil and 1dl ground coffee. Step into the shower and rub the scrub all over your bod focusing on your roughest spots like elbows and knees. Use circular motions and continue as long as you wish. I like to scrub my face and lips too. Yammie!

image

Please try this out and your skin will love you!

-Petra

 

Ihomme on suurin elimemme ja sekin tarvitsee hoivaa. Pidän ihostani huolta monella tapaa ja pyrin yhä enemmän ja enemmän kääntymään luonnollisiin keinoihin. Yksi ehdoton lempparini on tämä nopea, helppo, kotitekoinen, halpa, tehokas ja hauska sekoitus.

Tarvitset keittiökaapistasi ainoastaan kookosöljyä (muukin öljy tarvittaessa käy, mutta sinuna panostaisin kookosöljyn hankkimiseen jos sitä et vielä omista) ja kahvinpuruja. Kookosöljyä koska daaah ja kahvia sen antioksidanttien vuoksi. Antioksidantit edesauttavat kehon myrkkyjen poistamisessa. Myös kofeiinilla on hyötynsä näinkin “nautittuna”, se muun muassa nopeuttaa verenkiertoa ja auttaa täten myös selluliittiin.

Sekoita noin 2 rkl kookosöljyä ja 1 dl kahvipuruja. Voilà, valmista tuli! Astu suihkuun ja hiero pyörivin liikkein koko vartaloon keskittyen karkeimpiin kohtiin kuten olkapäihin ja polviin. Tykkään kuoria myös kasvoni ja huuleni, nams!

 

Älkää jättäkö kokeilematta tätä! Ihonne kiittää.

-Petra

Follow:
Petra Korpi

1 Comment

 1. September 25, 2015 / 14:16

  I have been surfing online more than 4 hours
  today, yet I never found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. Personally, if all
  webmasters and bloggers made good content as you did, the
  internet will be much more useful than ever before.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *