Hello Syksy ja Hääkellot

Täällä ollaan taas!

Kesä lensi ohi suihkukoneen lailla, mutta olo on kuitenkin erittäin levännyt ja kiitollinen. Blogikin sai huilata, mutta ihan laakereillani en lepäillyt sillä koko kesän tein AVA-hommia normitapaan. Täällä ollaan aina joku rauta tulessa.

Nämä kuvat ovat parin päivän takaa ja vaikkakin ovat kovin kesäisiä, niin tarkkasilmäisimmät voivat huomata että mukanani oli tuon vanhan vihreän cargo-lempparini lisäksi myös kevyttoppatakki. Ah mikä ihana elokuu! (saatatte kuulla sinne saakka piiikku ripauksen sarkasmia)

Aika vilpoisan kesän laittoi luontoäiti meille, mutta en nyt edes aloita avautumaan siitä. Sanottakoon että munkaltaiselle helletyypille oli muutama ulkomaanreissu aimo onnenpotku.

Kuumista rauhdoista puheen ollen.. meillä on Markun kanssa edessä astetta mielenkiintoisempi syksy. Nimittäin to do -listalta löytyy sellaisia pikku juttuja kuin kämpän myynti, uuden metsästys, muutto ja kirsikkana kakun päällä: HÄÄT.

No biggie!

Hää- ja kämppäpostauksia tulossa varmasti koko syksyn mittaan. Haluan myös kuulla TEILTÄ kaikki parhaat vinkit etenkin häihin liittyen eli laitetaas kommenttiboxi tukkoon! Mitkä on teidän parhaimmat (ja salaisimmat) vinkit entä ne epic failit?

Kerron piakkoin tarkemmin suunnitelmistamme, mutta sen verran paljastan jo nyt, että vastoin ehkä omia alkuperäisiä ajatuksiamme, tanssimme häitä kotimaassa. Vastoin omia lapsuuden unelmiani, luvassa on talvihäät.

Silti tämä tuntuu tosi hyvältä ja omalta. Toivon usein erottuvani joukosta joten saamani pitää.

Nyt siis täyttä häkää syyskuun kimppuun. Tekemistä piisaa. Vielä viikko takaperin meikäläisellä ei ollut edes häämekkoa, mutta nyt tilanne on tainnut saada positiivisen käänteen.

Rakkauden täyteisiä aikoja eletään, sillä juuri menneenä viikonloppuna juhlimme ystäviemme häitä ja keväällä kalenterista löytyykin jo kahdet vastaavat kemut.

IHANAA!

Syyskuisia pusuja kaikille teille! Tästä se cashmere-neuleiden ja tuikkujen sesonki alkaa <3

x,

Petra

Huomenna kerron lempilaukustani joka ei muuten ole näiden kuvien Gucci vaan vajaat 20e kustantanut arjen pelastaja.

Follow:
Petra Korpi

5 Comments

 1. vaappu
  September 6, 2017 / 15:47

  Kiiran häät varmaan ne keväthäät vai kuinka

 2. Janina
  September 7, 2017 / 12:59

  Ai vitsit ihana ku olet takaisin! Olenki käyny kurkkimassa kesän aikana, että onko tullu uusia postauksia, mutta olen sitten lukenu vanhoja postauksia. 🙂 Kirjotat tosi kivasti, ihan paras blogi. Paljon tietoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyen, mutta iloisella twistillä. Kiitos!

  • Petra Korpi
   Author
   September 7, 2017 / 15:50

   Kiitos Janina! Ihana kuulla että viihdyt täällä mun juttujen parissa. Lisää on nyt tulossa kovaa vauhtia ja yksi uusi kiva projektikin 😊Iloa sun syksyyn!

 3. mutsi
  October 2, 2017 / 22:16

  Huippua häät <3 omat oli noin neljä vuotta sitten! Apua kun aika lentää! Yhden vinkin annan: Ota päivästä kaikki irti! Luultavasti toista päivää ei tule olemaaan(siis omia häitä) Nauti jokahetkestä vaikka voi jännittääkin. Kirkossa alttarille kävely 😍 Sen jälkeen ainaki oma jännitys loppui. Nauti siitä hetkestä! Katso häävieraita,ole läsnä… 😍 Tuo päivä on kieltämättä elämäni paras päivä.. Vaikka kuulostaa kliseiseltä mutta sitä se on…

  • Petra Korpi
   Author
   October 4, 2017 / 13:35

   Oih! Ihana kommentti 😘Luulen että meillä on sama homma, kirkko jännittää ja sitten pääsee rentoutumaan 💃 Läsnäololla on kyllä suurin merkitys koko illan kannalta! Tehdään siis kaikkemme sen eteen 🙏🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *