The Perfect Gift To Anyone And Everyone

Travel_quote_3 On synttäreitä, nimppareita, joulu, ystävänpäivä, hääpäivä, vuosipäivä, naistenpäivä, naapurin koiranulkoiluttajan päivä.. Phuuuuh päiviä ja muistettavaa riittää niin maan perskuleesti.

Olen jo maininnut ettei perheeni ole ollut kova antamaan lahjoja, mutta kivoja juttuja ja minireissuja on aina pyritty tekemään yhdessä.

Synttäreiden tullen iskäni suunnistaa useimmiten kirjahyllylleen ja ojentaa juhlavasti sieltä jonkun opuksen. HAH, nerokasta! Kirjat ovat tästä huolimatta yksiä lempilahjojani.

Kirjaa kun ei kuitenkaan aina viitsi antaa (köhköh Markku – sulla taitaa olla pari lahjakirjaa lukematta!?), joten harmaita hiuksia välttääkseni tykkään panostaa lahjoissa yhteen asiaan.

Travel_quote_1Elämyksellisyyteen.

Unohda ne laukut ja korut, lelut ja vaatteet. Niin t-y-l-s-i-ä että haukotuttaa! Niitä jokainen aikuinen ja lapsi saa todennäköisimmin joka tapauksessa.

Mikäli kyseessä on lahja johon haluan panostaa, niin skippaan materian ja mietin lahjansaajalle jonkin häntä ilahduttavan upean elämyksen.

Upean ei todellakaan tarvitse merkata kolmen michelin tähden dinneriä romanttisesti Bora Boran rannalla. Se voi olla piknik Suomenlinnassa, guasha kasvohoito (tästä lisää myöhemmin), viinitasting, jännä urheilulajikokeilu, leffailta sushi-dinnerin kera, kuutamosoutelu varastetulla soutuveneellä (okei, ei varastetulla, vaan lainatulla) tai vaikka vuosikortti Helsingin museoihin.

Kokemukset ovat kultaa ja timantteja arvokkaampia! 

Travel_quote_2Kummipoikaani tykkään lahjoa keikka- tai huvipuistokäynneillä, ystävältäni sain itse juuri lahjaksi lentotunnelilahjakortin ja samainen tyyppi joutui itse 30v-yllärireissulle Riikaan. Markulta olen jouluna saanut muun muassa omenan pienessä pahvilaatikossa. Arvaatteko mitä se symbolisoi?

Lentoja ja reissuja saa nykyään välillä niin järjettömän kivaan hintaan, että jokin diili voi olla varsinkin yhteislahjana tosi siedettävä kukkarollekin. Yhteislahja > 18 skumppapulloa tai ruusua.

Mikä on ollut teidän lempparilahjanne, antajan tai vastaanottajan roolissa?

Itse rrrrakastan ylläreitä eli kaikki kiperät arvoitukset ja huijaukset saa sormeni kihelmöimään ja sydämeni tykyttämään 🙂 Viimeksi kesti hetki ennen kuin hiffasin, miksi sain lahjaksi ED-energiajuoman ja piirretyn kuvan kikkarapäästä. Lolz!

x,

Petra

 

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *