HOTELLIRAKKAUTTA BERLIINISSÄ – FAVORITE HOTEL IN BERLIN

“Excuse me miss but our hotel policy forbids taking pictures up here on the pool terrace and on the second highest restaurant floor.”

Kuulimme tämän huomautuksen hotellin ystävälliseltä kattoterden tarjoilijalta samalla sekunnilla kun istahdin tuohon altaan reunaalle.

Ooops, sorry! Entschuldigung! Meiltä oli mennyt kietokyltit ihan ohi.

Olin lukenut Vilman blogista Berliinissä sijaistevasta Soho House-hotellista  ja Ed Sheeranin keikan pakottaessa meidät Berliiniin (tiedän – tosi rankkaa) tiesin missä toivoisin yöpyväni.

Soho House on Lontoon Sohosta lähtöisin oleva hotelliketju, jonka hotelleja et löydä normaaliin tapaan vaikkapa hotels.comista tai Momondosta. Laitoimme hotellille mailia ja saimme varausta varten linkin. Click, reservation done!

Pitkällä saksalla osasin juuri ja juuri todeta; perfekt!

En kuitenkaan osannut odottaa hotellilta niin suurta vaikutusta jonka heti aulaan astuttuani respassa sain.

Hotelli tarjosi upgreidausta (sori finglish) edukkaaseen hintaan ja Markkuhan tarttui syöttiin 😉

Soho House on hieman hinnakkaampi, mutta ei silti ryövää kaikki reissurahoja. Huoneen saa 200 euron molemmin puolin. Kaikilta palveluiltaan hotelli on todella kohtuuhintainen. Tästä lisää kohta.

Upeasta ulkokuoresta ja palvelustaan huolimatta hotelli ei tavoittele riku-rikkaita, vaan pikemminkin luovan alan ihmisiä. Tämän huomasi jo siitä, että hotellin asukkaat olivat tosi rennosti pukeutuneita. Ei mitään pukumiehiä.

Huoneemmehan nyt oli superkiva köökkeineen kaikkineen.

Markulle löytyi essukin, joten sain laitettua miehen heti hellan ja nyrkin väliin.

Simpukkapataa ja lasi valkkaria kiitos!

Zack, zack! Laitahan töpinäksi!

Siitä vaan reseptikirja auki ja kokkaamaan!

Keittiö on aina hotellihuoneissa kiva bonus, mutta tällä kertaa ravintolatarjonta veikin voiton.

Berliini on tosi kiva kaupunki tällaisille herkkusuille. Jos kenties seurasit meidän meininkiä instastooreissa (@petrakorpi) niin tiedät ettei lusittu lomaa ihan tyhjin masuin.

Hotellilla syömämme lounasbuffa (15e) oli yksi parhaista koskaan. Paljon eri salaatteja ja kaikenlaista fressiä kamaa suoraan hiiligrillistä. Tämä oli leivonnaisvyöryn välissä tosi tervetullutta.

Huoneen kylppäritilat kaikkine yksityiskohtineen olivat ihan huvittavan hyvät.

Tamponeista, sheiveriin ja kondomeista korvatulppiin – kaikkea löytyi aasta ööhön. Suihkugeelit eivät päässeet ihan hetkessä loppumaan.

Alimmaisen kerroksen kauneushoitola oli Suomen hintoja tuntuvasti alhaisempi. Kulmien värjäys “luomuvärillä” kympillä, check!

Hotellin sali oli myös ihan dream come true (ja tuikitarpeellinen siinä leivonnaisähkyssä). Soho House myy jäsenyyttä, joka oikeuttaa saliin ja hotellien muiden palveluiden käyttöön. Tämä tarkoitti, että esimerkiksi kattoterassin tunnelma oli tosi kiva, sillä hotellivieraiden lisäksi sieltä löytyi paljon paikallisia “jäseniä”. Ihan pelkkänä turistina et tuonne pääse. Kivaa eksklusiivisuutta.

Sali oli iso ja tilava. Oli laitteita, jumppasaleja ja kaikki uudet pelit ja vehkeet. Raffit betoniseinät antoivat lisäpotkua treeniin!

Kuten jo mainitsinkin, kaksi ylintä kerrosta (kattoterde uima-altaineen ja toinen ravintolakerros) olivat puhelinvapaita. EI KUVIA upeista aamiasannoksista tai rosé-lasillisilta poolin ääreltä. Ei puheluita kesken dinnerin, eikä liian kovaa puhelimeen hölöttäviä häiriköitä. Ei snäppiä eikä instastooreja. Aluksi homma tuntui oudolta – tottumus kuvien ottoon kun on sen verran kovaa luokkaa, mutta sitten tajusin että sehän oli silkkaa LUKSUSTA!

Upea konsepti, kannatan!

Useinkaan emme viettele paljoa aikaa hotellilla mutta Soho House oli niin kutsuva ja rento, että istuttiin useammassakin ravintolassa viinittelemässä ja nauttimassa hinta-laatusuhteeltaan mainioista ravintoloista.

Näiden lisäksi room-serviisikin tuli testattua kun Edin keikan jälkeen iski hirmuinen nälkä. Puhelu ja valehtelematta 4minuuttia niin club sandwich ja kulhollinen jätskiä odottivat ovella. Ripeää ja maukasta toimintaa.

Check-outin jälkeen meitä pyydettiin odottamaan taksia aulan sohvilla. Tästä kuski tuli saavuttuaan pyytämään meidät autoon. Plus-pisteet tästäKIN.

Joko hehkutin tarpeeksi?

Tahtoo takaisin Berliiniin!

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *