Hello 25

Heartbeats_petrakorpi_milan3Ciaociaociaociao ja hikiset terkut täältä Milanosta!

Reissuumme on monia syitä (Kiiran kämppä, gelatohimo, kaverit, aurinko jne), mutta yksi syy on tällä kertaa spesiaalimpi:

ADELE.

Adelen keikkalippujen tullessa alkukeväästä myyntiin oltiin tarkkana kuin porkkanat ja onnistuttiin nappaamaan liput Köpikseen. Mikä onni ja ilo, hyvä me!

Sitten google meni ja sotki pelin. Siis todella maalasi paksulla tussilla suunnitelmiemme yli!

Tsekattiin Köpiksen keikkapaikkaa ja sehän oli sellainen navettamainen, uudehko, matala ja pimeä messukeskus. Öhh, okei, sellaisissahan keikat usein ovat, eikö? Ei haittaa ettei mesta ole Euroopan hienoin jäähalli!

Markku sitten tapansa mukaisesti selaili “huvikseen” Euroopan muita keikkakaupunkeja. (huom. tässä vaiheessa koko kiertue oli viimeistä piirtoa myöten sold out) Klik Lontoo klik Amsterdam, juupiduu, klik Verona. KLIK VERONA!!! Ei päästy mitenkään yli Veronan keikkapaikasta, ajanlaskumme ekalla vuosisadalla rakennetusta roomalaisajan amfiteatterista. Morjens!

To keep the story short: NYT OLLAAN TÄÄLLÄ ja sunnuntaina ohjelmassa Adelen laulantaa taivasalla. En kestä, revin innosta kohta pellavapöksyni kahtia! Ukkosmyrskyjäkin luvassa mutta who cares, we have Adele!

Jos haluat seurata meidän meininkiä, niin ÄKKIÄ snapchattiin klikklik *petrakorpi seuraukseen. Tänään täällä Milanossa on kaiken kukkuraksi Mestareiden liigan finaaali eli vilinää ja vilskettä pitäisi olla luvassa.

Snäpissä siis nähdään! Pääsette mukanani keikalle – miettikää sitä! Meillä taitaa olla piippuhyllyn paikat, mutta eiköhän se ääni ja tunnelma kuitenkin jotenkin välity.

Ja hei, teidän snäpit mulle päin on IHANIA! Pistäkäähän niitä lisää tulemaan 🙂

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Aino
  May 28, 2016 / 17:17

  Olin Adelen keikalla Tukholmassa ja tekisin mitä vaan että kokisin sen uudestaan! Upeaa keikkailtaa teille!
  Ps. Tämä on harvoja blogeja joita oikeasti jaksan lukea ja seurata 🙂 xx

  • Petra Korpi
   Author
   May 28, 2016 / 18:14

   KiitoskiitosKIITOS Aino! Söpöä että tykkäät aina palata lueskelemaan juttujani 🙂 Ja mahtavaa että keikka jätti jäljen. Meille tosiaan luvattu rankkasadetta mutta ihan sama kunhan eivät peru keikkaa :O 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *