HAY HAY HAYMARKET

<< Hei hei Haymarket! >>

<< Lempparilamppu! >>

<< Elävä filmiscreeni toivottaa tervetulleeksi >>

Tykkään usein pienistä hotelleista.

Ennemmin jopa hieman rosoista luonnetta ja lämmintä palvelua, kuin tylsää neukkarihuonemaista vibaa ja kylmää ”ei miltään maistuvaa” palvelua.

Roomassa tykästyimme perheen harmaahapsisen vain italiaa puhuvan isoisän ja hänen tyttärensä pitämään hotelliin (Markku oli köökissä asti oppimassa saloja aamupalan herkkupullaan). Eräs bed&breakfast Livornossa on ollut yksi unohtumattomimmista yöpymisistämme, samoin kuin Airbnb kämppämme Shanghaissa.

Tukholmassa tilanne on kuitenkin toinen. Olen koukussa Scandicin uuteen lippulaivaan, Haymarkettiin.

Ei mikään pieni putiikkihotla, mutta kuitenkin luonteeltaan juurikin sellainen.

<< Muutan tänne! >>

<< Light as a feather. Sumo-weight in flavor! >>

<< SO ME! >>

<< HOME GOALS! >>

Halusin ehdottomasti viedä äitinikin tänne juhlimaan hänen pyöreitä synttäreitään. Tai siis homma oli ylläri ja harvoin olen asumisen kanssa niin ehdoton, mutta Haymarkettiin oli tuolloin(kin) pakko päästä.

Äitikin tykkäsi!

+++ HAYMARKETIN PLUSSAT +++

sijainti on mitä mainion, etenkin lyhyillä viikonloppureissuilla on super kätevää olla ihan keskellä ydintä ja metropysäkkikin on suoraan torilla. Shoppailut ja ravintolat siis lähellä 😉

aamupala on tosi jees, ei ole tingitty laadusta eikä määrästä! Pannareista en ole vieläkään saanut kuvaa, koska ne katoavat aina lautaselta kuin tuhka tuuleen! Kahviini sain lorauttaa luomu-kauramaitoa ja hedelmiä oli runsaasti.

♡ elävä tunnelma on yksi Haymarketin parhaista puolista! Ihmisiä (paljon myös paikallisia mikä on aina kiva) viettämässä after workia alakerran päheässä baarissa (Selettin apinalampuista extrapisteet!), tai aiemmin päivällä syömässä lounasta upeassa Greta’s -raflassa. Jälleen kaikki sisustusta ja ruokalistoja myöten täys10!

SISUSTUS! Koko hotelli on kerrassaan upea. Vanhaa glamouria modernilla otteella. Kultaa, samettia ja marmoria. Aulan upea fiilis välittyy hienosti huoneisiin, jotka ovat mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten. Lempparini ovat kylppärin kultaiset hanat ja suihku. So chic!

asiakaspalvelu Haymarketissa on lippulaivan tason mukaista eli porukka äärimmäisen palvelualtista ja ystävällistä. Äitini synttäriyllätyksessä hotellin henkilökunnasta oli iso apu!

<< Pannarit uupuu kuvasta koska joutuivat jo mahaan >>

<< Super trendikäs Greta’s. Teki mieli varastaa tuo palmu kotiin! >>

Ainut outos oli se, että Greta’s ravintolassa meitä pyydettiin olla valokuvaamatta vaikka paikka oli siinä vaiheessa vielä melkeinpä tyhjä. Lieneekö heillä ollut sitten supersöpön sisustuksen myötä liikaa valokuvaajia ja kaikenlaisia tällaisia blogimirkkuja pyörimässä ”jaloissa”.

Vinkki: panosta ja valitse huone torinäkymällä! Vaikket ehtisi kaupunkilomallasi istuskelemaan tuolla ikkunalaudalla tuntikausia, niin näkymä on sen arvoinen. Hotellista löytyy ikkunattomia huoneita, jotka ovat toki halvempia, mutta yleisfiilis on heti luonnollisesti pimeämpi.

Haymarketista ei tee koskaan mieli lähteä. Se on toki miinus mulle ja mun kukkarolle, mutta varmaan plussan merkki hotellille.

Saavuttiin juuri Berliiniin ja täällä testiin pääsevät 2 eri hotellia. Sellainen kutina, että toinen saattaa olla helposti myös postauksen arvoinen 🙂

Palataan siis asiaan ja seurailkaa meidän menoa instagramissa. Tähän mennessä Markku on laitettu jo kerran jäähylle koska käytös lähenteli 12vuotiasta uhmaikäistä, mutta lepyin kun sain karkkia.

Nyt curry-wurstille!

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *