Always Traveling With My Best Buddy

PetraKorpi_heartbeats_travel_luggageCiao kamut!

Odotellaan Milanon lentokentällä pian 4h myöhässä olevan koneen boardausta. Kotona ollaan ehkä säkällä 04 aikaan aamuyöstä. #reissussarähjääntyy

Tuli jostain mieleeni kertoa teille pari sanaa rakkaista matkakumppaneistamme. Vaikka matkustaisit yksin, on tämä kumppani tarpeen.

➸ ➸ ➸ MATKALAUKKU ➸ ➸ ➸

Mielestäni aivan liian väheksytty kapistus. Äiti (jep, taas se mamma on päässyt fiksailemaan pääkoppaani) opetti jo muinoin, että matkalaukkuun (jos johonkin laukkuun) kannattaa panostaa. Ei mitään 20 markan markettikamaa, joka pysyy koossa ehkä puolitoista reissua lahoten kasaan keskellä lentokenttää paljastaen likapyykkisi ja nolot tuliaisesi.

Olen pitkään ollut erityisesti kevyiden ja kestävien laukkujen ystävä. Rimowan ja Samsoniten laukut ovat lemppareitani, Tumin myös. Mitä simppelimpi sen parempi. En myöskään enää ostaisi kahden renkaan laukkua, vaikka sanovat niitä kestävämmiksi. Neljällä on niin helppo rullailla menemään. Täälläkään ei olisi pikkukylissä ollut yhtään niin vaivatonta mennä kaksipyöräisellä.

4 on vahva suositukseni!

Markun laukku, tuo jonka päällä kuvassa istun, on alumiinia. En ymmärtänyt ostosta lainkaan, koska kartan painavia laukkuja (laukkuihin kun jostain kumman syystä karttuu kiloja jo muutenkin). Miehinen, sitä laukku on. Tavoitteena oli kuulemma saada mahdollisimman paljon kolhuja ja lommoja laukkuun, niin että elämä näkyisi jopa kymmeniä vuosia. No lommoja on saatu jo monen monta ja kerran jouduttiin tuota käyttämään jo suoristuksessa. Markkua ei tuntunut haittaavan, oli tästä vaan YLPEÄ. Lol!

Miehet!

Tuon alumiinisen laukun runko kun kunnolla vääntyy, ei se suostu enää menemään kiinni. Sitä sitten suoristellaan pajalla kuntoon.

Nyt koneeseen koisimaan.

Palataan kotoa,

Petra

 

 

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. July 16, 2016 / 09:36

  Niin totta joka sana – Rimowan ultrakevyt neljällä pyörällä kulkeva laukku on nyt palvellut uskollisesti 5 vuotta ahkerasti reissaavaa. Ihan paras laukku ikinä, kiitos mummo joka sen minulle aikoinaan lahjaksi osti! Toivottavasti kestää vielä pitkään. Ja kiitos ihanista italian snap hetkistä!

  • Petra Korpi
   Author
   July 17, 2016 / 09:53

   Jejj Laura! Itsekin olen tainnut lahjoa ja olla lahjottavana Rimowalla (mainio lahjaidis siis kaikille) 😁👍🏻 Meillä on sama lemppari! Ensi kerralla tekee mieli ostaa joku värikkäämpi kaveri kuin tuo oma mustani on.. Voi tosin olla että siihen menee tovi kun laatu on niin hyvä 😉 Kiva jos snäppilytkin inspiroi! Lisää tulossa kun taas päästään ensi viikolla reissuun nelipyöräisten kera 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *