Me & My Yoga Mat

Heartbeats_PetraKorpi_Yoga_Zalando_2Heartbeats_PetraKorpi_Yoga_Zalando_4Joogamattoni päällä olen kotona. Iloinen vaikka päivä olisi muuten mennyt ihan mönkään ja tyytyväinen vaikka vielä hetki aiemmin kaikki olisi ahdistanut. Klisee vai? Ehkä, mutta on se vaan jännä kuinka parin neliön maton sisällä pysyminen rauhoittaa.

Unelmani on saada yhdistää kaksi intohimoani; reissu ja jooga. Pidempi joogamatka on korkealla bucket listallani. Tekisin sen mielelläni joko ihan yksinäni tai vaikka mummini kanssa. Sen ei tarvitse olla mikään unelmakohde palmujen alla – Lappi, Villa Mandala tai vaikka Viro toimisivat kohteina ihan hyvin.

Paljastanpa nyt kuitenkin, että unelmakohteeni tällaiselle reissulle olisivat Islanti, Vietnam sekä Yhdysvalloissa Los Angeles.

Heartbeats_PetraKorpi_Yoga_Zalando_3PetraKorpi_Heartbeats_Yoga_Zalando_1Heartbeats_PetraKorpi_Yoga_Zalando_5Jooga ja matkustelu ovat itse asiassa aika helpotkin yhteen punottavat. Melkein joka reissulle pakkaan mukaan taitettavan joogamattoni. Joskus sille on paljon käyttöä, välillä ei lainkaan. Jostain syystä kannan sitä aina mukanani.

Nycin reissullakin olimme varanneet Markun kanssa joogatunnin eräältä Brooklynin katolta, jolta oli näkymä Manhattanille, ja jolla oli mehiläisfarmi. Olin innosta piukeana kunnes mailiin tipahti tieto: tunti peruttu.

DAMNNNNNN.

Taidettiin lähteä kaupunkipyöräilemään ja metsästämään lohdutukseksi kaupungin parhaita donitseja.

Jooga on siitä ihanaa, että voit tehdä sitä ihan milloin ja missä tahansa. Luisteluun tarvitset jäätä ja luistimet, laskettelukaan ei ihan noin vaan onnistu. Joogaan ei mene ihan järjettömiä rahasummia, nettijoogatunnit ovat tosi laadukkaita ja välillä se kymmenenkin minuutin hetki maton päällä tekee paljon niin mielelle kuin keholle. Ryhti oikaistuu, samoin kuin otsarypyt.

Heartbeats_PetraKorpi_Yoga_Zalando_6PetraKorpi_heartbeats_Zalando_4Heartbeats_PetraKorpi_Yoga_Zalando_7Heartbeats_PetraKorpi_Yoga_Zalando_8Tykkään joogata sotkuinen nuttura päässäni (kuten kuvista näkyy), hamstrata kivoja joogavaatteita (joissa elän muutenkin suuren osan ajasta) ja liikkua epämääräisesti tämän biisin tahtiin. Joogaa ei myöskään tarvitse ottaa aina niin tosissaan. Tuossa yllä on meikäläinen yhdessä kuvassa kuin mikäkin varis orrella ja tänään aamulla venyttelin kipeitä lonkkiani auki Metallican biiseihin.

Täällä kotimaassa kun kiikutellaan pian toppatakkeja vintiltä alas, niin ajattelin vinkata teitäkin osallistumaan Zalandolla menossa olevaan hienoon kisaan, jonka pääpalkinto on aika päräyttävä: joogamatka Losiin. Kisan säännöt ja ohjeet löydätte täältä.

Älkää aikailko turhia, hypätkää matollenne pian, sillä kisa on käynnissä enää vajaan viikon.

asu & joogamatto – Röhnisch* // sniikkerit – Puma Fierce* // aurinkolasit – Le Specs

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

4 Comments

 1. October 3, 2016 / 23:46

  Joogaretriitti kuulostaa mahtavalta! Haluan aina joogamattoni mukaan, mutta tähän mennessä olen jättänyt sen pois ja joka kerta toivon että olisin ottanut mukaan. Ensi kerralla siis!

  • Petra Korpi
   Author
   October 4, 2016 / 07:09

   Joo, matto mukaan vaan! Mulla on semmoinen reissailuun sopiva matto joka on vähän ohuempi ja lötkömpi jolloin sen voi kivasti taitella kassin pohjalle 😊

 2. Hansuu
  October 4, 2016 / 15:41

  Itselläni olisi hankinnassa uusi joogamatto. Osaatko vinkata, millainen olisi hyvä joogamatto (merkki yms..) tai mitä olet itse suosinut? Energistä loppuviikkoa! :))

  • Petra Korpi
   Author
   October 4, 2016 / 17:14

   Hmm suosittelen panostamaan kerralla kunnon mattoon. Lempparimerkkini on Manduka, Jade Yoga ja Lululemon. Jos tykkäät hieman pehmeämmästä matosta pepun alla niin valkkaa hieman paksumpi. Esim. mandukan PROlite matto on ihan huippu ja kestää tyyliin loppu elämän 😊🙌🏻 Ihanaa syysviikkoa sullekin! Kerrohan minkälaiseen mattopäätökseen päädyt 👍🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *