Traveling In A Hoodie (Always)

Lentomatkoilla, varsinkin pitkillä sellaisilla, valkkaan päälle mukavat vaatteet.

Huokailen aina säälivästi business-jengille, pitkät lennot puvussa ei olisi mun juttu. Edes 1. luokassa. Joustavissa farkuissa kykenee kyllä Euroopan lentoihin, mutta muuten päälläni näkyy lähinnä ah niin tyylikkäitä joogatrikoita, cashmere-neuleita, lentosukkia ja tennareita 🙂

En erityisemmin viihdy lentokoneissa, mielummin teleporttaisin itseni kohteeseen viinilasilliselle. Kirjoittelin tänne muutaman käsimatkatavaravinkkini, eli siis poiminnat siitä mitä lähestulkoon aina paikkaan kassiin lennolle mukaan.

Suosin myös koneessa aina yhtä rentoa vaatetta:

hupparia.

Ai miksikö?

Hupun alla pääsee pakoon lentsikan vetoa (olen ihan vetofriikki ja Markku pyörittelee niin usein silmiään kun ravintolassa pyydän saada vaihtaa pöytää vedon vuoksi). Tylsin juttu ikinä on tulla lennolla kipeäksi! Huppu suojaa myös äklöiltä istuimen niskaosalta ja tyynyiltä. Sen alla on kivempi torkahtaa ja pääsee katseiltakin hieman suojaan.

Kuvissa päälläni ei tällä kertaa ole kuitenkaan huppari vaan uusin löytöni eli tuollainen hauska “hupparihuivi” Puman Rihanna-mallistosta. Aika kätevä tapaus, vai mitä sanotte? Täältä löysin nopsalla vilaisulla tuon malliston hieman samantyyppisen tuubihuivin.

Tämä lentojen pelastus pääsee tästedes varmasti jokaiselle reissulle mukaan!

Missä kledjuissa te tykkäätte lentää? Mukavuus vai lookki edellä?

x,

Petra

 

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *