The Coolest (& Smartest) Accessory Of The Summer

Heartbeats_petrakorpi_hat7

<< SUN! I love you, I hate you.. >>

Heartbeats_petrakorpi_hat5

<< HUGE sunglasses = best sunglasses >>

Heartbeats_petrakorpi_hat1

<< This year’s sunny winter break in Cape Town did so good for both my body and soul >>

Kuinka ne aina tekee sen?

Äidit.

Kuinka ne on aina, tai no 99%:sti, oikeassa?

Muistan elävästi kuinka äitini paasasi aina pienenä hatun tärkeydestä kun temmellettiin Kiiran kanssa auringossa. Niitä auringonpistospölinöitä ei koskaan ottanut tosissaan.

“Joojoojoo äiti, älä jaksa. Sä ja sun typerät hatut.”

Kerroin täällä niistä meidän lapsuuden nakupellesessioista aurinkorasvaan liittyen. Nohh, some day we all quote our mothers, ja samanmoinen naputtaja (ja alasti rasvailija) meikästäkin on tullut.

Sen rasvan lisäksi suojaudun auringolta hatulla ja jätti arskoilla. Mitä isommat, sen parempi, LOL!

Ja hittolainen; nyt vasta tajusin, että toistan taas itseäni, sillä kirjoitinhan hatun tärkeydestä jo täälläkin.

Aurinko armas, niin ihana ja samalla niin paha. Rakastan lämpöä ja auringon tuomaa iloa ja energiaa. Kesän lapsi, epäilemättä. Tämän vuoksi onkin erityisen tärkeää muistaa suojautua monella tapaa, sillä jos ulkona paistaa, niin meikä on siellä.

Kunhan nämä hyytävät kelit tästä paranevat, niin otan kuvia eräästä uutukaishatustani. Se on 100% paperista tehty ja on helppo rullata/survaista matkalaukkuunkin. Kätevää kun ei tarvitse varoa ja hattu palautuu kaltoin kohtelunsa jälkeen eloon aina uudelleen ja uudelleen.

Unohdan taas varmaan parin viikon päästä kirjoittaneeni hatuista eli paasausta tulossa lisää. Hattutemppu siis tuloillaan.

Aurinkoista viikonloppua sormet ristissä ja hattu jo valmiiksi päässä toivoen,

Petra

 

PS. Kannattaa suosia vaaleahkoja hattuja kesällä. Miksi vai? No, vaaleat aurinkohatut on parhaimpia, sillä tummat värit absorboivat valon eri aallonpituuksia itseensä helpommin (-> valoa heijastuu vain vähän pois, josta seuraa kuumeneminen). Valkoinen väri heijastaa suuren osan valosta pois ja täten pysyy viileämpänä.

 

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *