Palm Trees And Parkas

Heartbeats_petrakorpi_Rohnisch_jacket82Heartbeats_petrakorpi_Rohnisch_jacket42Loppuikä trooppisen hikisessä lämmössä vai hytisevässä kylmyydessä?

Kohdallani vastaus tähän taannoin äitini esittämään kysymykseen on ilmiselvä: lämpö.

Moni porukastamme valkkasi kylmyyden, sitä vastaan kun voi taistella eri keinoin ja kuumuus, no, se kuulemma ahdistaa. Ymmärrän ymmärrän, mutta mitä jos on keskellä Suomen kesääkin useimmiten jäässä? Kylmässä ryhtini on helposti huonompi kuin Quasimodolla, olat on korvissa, katse maassa ja ilme surkea.

Sillä välin kun unelmoin palmulomasta tammi/helmikuulle 2017 (vinkkejä paikoista ympäri maailman otetaan vastaan!), täytyy vaan asennoitua oikein ja vielä tärkeämpänä –  pukeutua asianmukaisesti.

Heartbeats_petrakorpi_Rohnisch_jacket11Heartbeats_petrakorpi_Rohnisch_jacket52Kun muut syksyisin vielä tyylikkäästi rokkaavat nahkarotsia, olen jo kääriytyneenä toppatakkiin.

Takilta haen lämmön lisäksi tyyliä, pitkää ikää (eli hyviä matskuja ja ajatonta mallia) sekä moninaisuutta. Takin tulee mennä asuun kuin asuun, koska saatan singahtaa aamujumpasta suoraan päivän tapaamisiin ja sieltä vielä dinnerille.

Aihhh, ja yksi tosi tärkeä juttu takissa on oltava: HUPPU!

Kuljen huppu päässä muutoinkin paljon, mutta ai että kuinka se pelastaa pinteestä siinä pahimmassakin tuiskeessa ja tuiverruksessa. Hiukset ja naamavärkkikin saattavat säilyä ihan semikelpoina hupun ansiosta.

Takki ei saa ajattomuudestaan huolimatta tietenkään olla tylsä, viimeistely ja yksityiskohdat merkkaavat paljon.

PetraKorpi_Heartbeats_Rohnisch_102

Heartbeats_petrakorpi_rohnischdetail

<< I love a good detail! >>

Heartbeats_petrakorpi_Rohnisch_jacket92

<< A hood is a heartbeats must thing in a jacket! >>

Tämä kuvien takki on yhdellä sanalla kuvailtuna TÄYDELLINEN! Kyseessä on Röhnischin Castor-parkatakki, jota tulette näkemään päälläni paljon. Takki on saanut kadulla hämmentävän paljon kehuja! Eihän me suomalaiset noin vaan randomisti toisia kehuta eli jotain taikaa tässä rotsissa tuntuu olevan.

Olin näissä kuvissa matkalla töihin korkojen kera, ja vaikka tykkäänkin tästä kontrastista, niin useimmiten kintuissani näkyy lenkkareita tai lämpimiä talvibootseja.

Tykkään erityisesti takin matskusta, sillä vaikka sille lentäisi läjä sontaa, niin sen saa pyyhittyä helposti puhtaaksi – vaikka baby wipeseilla. Materiaali beaver nylon soveltuu erityisesti kovalle kulutukselle altistuviin vaatteisiin ja suojaa tosi hyvin niin tuulelta kuin sateelta. Täydellinen kombo tänne pohjolaan!

Värikoodinkin nimi on ihana, viherkaali, eikä kukaan voi kai vastustaa tuota söpöä taskusta tarpeen mukaan löytyvää heijastinta. Ala-asteen ope-äitini antaisi tästä yksityiskohdasta 10+:n 🙂

Valkkasin S/36 koon vaikka XS olisi ehkä ollut oikeasti kokoni. Nyt takki on sen verran reilu, että alle mahtuu se paksuinkin villaneule.

Koodilla JH6YW24, saatte 20% alen kaikista Röhnischin outerwear päällysvaatteista. Koodi on voimassa sunnuntaihin 30.10. saakka. Siis jaiks, vasta tajusin, että se on jo marraskuu joka koputtaa ovella!

Täältä löydätte koko Röhnischin tämän syksyn takkivalikoiman ja ainakin tätä lempiparkaani kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa. Laitan vaikka alkuvuoden lomani pantiksi, että tykästytte rotsiin kuten minäkin!

x,

Petra

parka – RÖHNISCH
bootsit – Billi Bi 
laukku – Acne 
pipo – FWSS

*postaus tehty yhteistyössä Röhnischin kanssa 🙂

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Nina
  October 27, 2016 / 21:14

  Ihana takki! Tulipa sopivasti, kun olen etsinyt nettikaupoista juuri vihreää parkatakkia, mutta kivaa ei ole vielä tullut vastaan. Onko parka niin lämmin, että sillä selviää niistä pahimmista -20 pakkasistakin? 🙂

  P.S. Kyselin aiemmin siitä matkavinkkien tallentamisesta. Googlailin itsekin sitä ja löysin vinkin Evernotesta. Nyt otin sen testikäyttöön ensi reissua varten. Vaikuttaa hyvältä!

  • Petra Korpi
   Author
   October 27, 2016 / 21:17

   Oi, täytyypä tutustua Evernoteen! Kuulostaa lupaavalta 😊🙌🏻 Olek itse untuvatakkityttöjä eli en välttämäti ihan pahimmilla pakkasilla tällä enää pärjää. Toki alle mahtuu tosi hyvin villaa eli siinä ja siinä. Mutta kerrassaan ihana rotsi kaiken kaikkiaan, matsku ihan paras!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *