MITÄ SULLE KUULUU?

Luin hiljattain haastattelun ystävästämme.

Andun ja Matin We Are Groupin kaikki ravintolat ovat täyttä priimaa ja ehdottomia lempparimestojamme Helsingissä.

Sushibar = larger than life! Jos et ole ollut, niin juokse jo!

Ja nyt kesän tullessa ehdottaisin tsekkaamaan Kampin Kortteleiden Bar Conin terden. Ihan oma espanjalaiskeidas keskellä kaupunkia!

Raflasuosituksista takaisin haastatteluun. Siinä oli nimittäin yksi tosi tärkeä pointti, jonka pojatkin olivat kantapään kautta hiffanneet.

Jos olet kuten minä ja teet töistä ystäviesi kanssa, tai haluaisit tulevaisuudessa tehdä, niin nyt kannattaa pitää korvat höröllä:

Pitäkää huoli, että varaatte kalentereistanne aikaa vain teille.

Puheet saavat toki mennä töihinkin, tämä on kimpassa töitä tekeville ja yrittäjille tosi luonnollista. Tärkeintä on, että kanssanne ei näillä kerroilla ole muita tyyppejä.

Haastettelussa Andu kertoo että näki vuoden aikana yhtiökumppani-ystäväänsä kahdestaan kaksi kertaa ja alkoi oikeasti ikävöimään Mattia.

Nyt kundit tapaavat joka aamu keskiviikkona pitkällä aamiaisella – kahdestaan.

* kuvat AVAn ja Stockmannin athleisure-kuvauksista

Mietimme AVA-kollegoideni eli ystävieni Jennan ja Niksun kanssa juuri tätä ihan samaa ilmiötä. Olemme nyt talven ja kevään aikana nähneet paljon ja usein, mutta oikeasti emme tiedä mitä toisillemme kuuluu. Olemme tosi höpötteleviä ja otamme toisemme huomioon, mutta siltikin näin on päässyt  käymään kun työtahti on kova.

Varasimmekin parin viikon päähän viikonlopun, jolloin saamme vaan olla kolmisin. Ilman työpainetta tai tiukkaa aikataulua.

AH, luksusta!

Samaa ajatusmaailmaa harrastimme yhdellä tyttökavareideni dinnerillä, jossa menimme pyöreän pöydän ympärillä istuvien kuulumiset (syvällisemmät  kuin “ihan hyvää, mitä nyt vähän työkiireitä”) vuorotellen läpi. Voi kuulostaa väkisin tehdyltä, mutta meillä riittää juttua niin paljon, että muuten osa porukasta ei välttämättä ehtisi tuomaan ajatuksiaan niin rauhassa esille.

Suosittelen siis antamaan aikaa kaverillesi ja kysymään, että mitä tälle kuuluu.

x,

Petra

 

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *