LAATU RATKAISEE: LEMPPARI TREENITOPPI & JOOGATRIKOOT

Lisää lempparijuttuja.

Eilen lempparihotellia, nyt lempparisalivaatetta (lempparihotlan salilla).

PALJON LEMPPAREITA 🙂

Välihuomautuksena; pikku hikoilu lomalla on yksi parhaista tavoista a) päästä eroon jetlagista b) saada ylipäänsä kropan nesteet liikkeelle ja c) sitä myötä energiat kohdilleen turistihommia varten.

Takaisin asiaan.

Jos olet kuten meikäläinen ja kivat söpöt laadukkaat sporttivaatteet innostavat sua liikkumaan, niin jestas, en keksi parempaa kohdetta säästöpossun sisällölle.

Hyvät treenivaatteet eivät välttämättä ole hintavia, mutta saattavat kestää käyttöä huonosti. Ja toisaalta kallis hinta €€€€ ei sekään takaa vielä mitään. 

Tämän hetken lemppari sporttitoppi on tämä Röhnischin tapaus. Simppeli design ja tarpeeksi tukeva/napakka malli saa topin niin näyttämään kuin tuntumaan päälläni hyvältä. Ei mitään liian puristavaa, mutta silti tarpeeksi tukeva salitreeniin. Tällä topilla en juokse, siihen rintavarustukseni kaipaa siihen vielä enemmän pitoa (hello Shock Absorber!).

Röhnischillä on muutenkin ollut nyt design-tiimillä kova meno. Toinen toistaan makeampi juttuja, joissa on selkeästi huomioitu juurikin naisten tarpeet. Toinen huipputoppi on tämä.

Mitä taas lempparitrikoisiini tulee, niin peli on selvä: LULULEMON.

Siitä lienee jo pian 10 vuotta kun tutustuin tähän -98 perustettuun vancouverilaiseen brändiin, joka spesialisoituu eritoten joogavaatteisiin. Luistelupiireissä vaatteet saivat suuren suosion, jonka jälkeen Luluja onkin nähty kaikenlaisten Hollywood-starojen päällä ja brändin kasvuvauhti on ollut hurja.

Perus trikoista pulitat helposti 90€. Se on paljon, mutta vuosia kestäneen rottakokeen perusteella voin sanoa että “saat rahasi takaisin” koska et joudu ravaamaan ostelemassa joka toinen päivä uusia pöksyjä. Ehdoton lempparimallini on kalssinen Wunder Under, mutta kuvissa näkyvä Align Pant II on myös aiiivan ihana. Tämän tuntuman sanotan olevan “naked” kun taas wunder under on vähän napakampaa/paksumpaa materiaalia.

Trikoissa tykkään huippumateriaalin lisäksi niiden yksinkertaisuudesta ja korkeammasta vyötäröstä. Kuinka kiva on joogailla pehva pystyssä ja heilua pää alaspäin kun ei tarvitse pelätä housujan valumista tms yhtä ärsyttävää. Luluja ei tarvitse olla kiskomassa ylöspäin, ne halaavat sut sisäänsä ja pysyvät paikoillaan. Voiko muuta enää pyytää?

Lähin Lululemonin liike on Tukholmassa ja nettiputiikki kyllä toimittaa hyvin Suomeen. Silti kannatan tällaisissa sen oman koon tsekkaamista sovittamalla ennen kuin törsäät rahat näin hintaviin tuotteisiin.

Ihan sattumalta huomasin että Markullakin on näissä kuvissa päällään Lulun shortsit. Miehillekin löytyy vaikka jos mitä kivaa!

Postaus ei ole sponsoroitu – valitettavasti! 😉

Nämä trikoot ovat olleet jo vuosia yhdet vaatekaappini lempikappaleista! Kiskaisen trikoot usein päälleni myös lennoille ja miksei siistin asun kera ihan töihinkin athlreisure-tyyliin.

Kertokaapas, mitkä on teidän lempparitrikoot ja miksi?

x,

Petra

PS. Kai muuten testaatte joogatrikoita pukkarissa aina sellaisen megapyllistyksen kera?! Jos ette niin vinkkaan tekemään näin! Huomaat kankaan laadun ja sen läpinäkyvyyden. Välillä ihastun joihinkin trikoisiin ihan täysillä, mutta sovituksen jälkeen hyllytän ne, sillä en halua pikkareideni panda-kuvioiden näkyvin naapuri joogille asti. LOLZ!

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. May 21, 2017 / 16:41

  Lululemon merkkinä on tuttu, mutta heidän jooga trikoot ei sovi kropan muodolleni. Sen sijaan olen erityisesti pitänyt Alo Yoga:n trikoista, joilta myös löytyy korkeavyötäröisiä versioita. Ne tuntuvat kuin sinulla olisi hyvin mukavat ja tukevat sukkahousut jalassa ja kangas on pehmeä, mutta imee hien hyvin. Aivan mahtavat! 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   May 22, 2017 / 12:05

   Alo on kyllä ihan super cool tällä hetkellä! Jännä että oon pystynyt välttään tilaushimot. Kuulemma juuri niin kuin kuvailit eli laadukasta kamaa 👌🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *