KAMELEONTTI LOMA-ASU

Lahden hyppyrimäestä takaisin Thaikkulan maisemiin.

Kontrasti on hyvästä.

Ja niin olisi muuten myös isompi tila vaatteille. Pelkät yhdet Moonbootsit vievät jo ihan perskeleesti tilaa. 4 vuodenaikaa ja kaikenlaiset harrastukset täyttäisivät helposti yhden yksiön.

Aamulla raahasin vahingossa salille yhden potkunyrkkeilyn säärisuojan. Kassista sen sijaan puuttui pyyhe. Tajusin tämän sentään ennen suihkua.

Vieritin syyn Markulle. Tietty 😉

Mitä vaatteisiin tulee, on musta yksi ehdoton vaatekaappini kulmakivistä. Siis musta väri. Talvi tulee mentyä aikalailla goottina, vaikka kivat väripilkut kuten vaikkapa punainen villakangastakkini, toki piristävät välillä asua ja mieltä.

Kesä ja lomamatkat onkin sitten oma lukunsa. Musta ei lähde mihinkään, mutta rinnalle tulee paljon enemmän väriä.

Loma-asuissa siis vinkkaan panostamaan väriin! Etenkin mikäli kohteessa on lämmin ja suunnitelmissasi on siemailla uima-altaalla margaritoja (tai kuplavettä) ja no, nauttia ylipäänsä elämästä ja kauniista auringonlaskuista. <3

Vinkki #2: mekot ovat superhelppoja pukea poolilta iltamenoihin. Niissä myös kroppa (lue haaraväli) saa hengittää, hehhhh, paremmin kuin vaikkapa puoli pehvaa paljastavissa farkkushortseissa.

Mekko kuin mekko, vaihdat vaan flipflopit kevyisiin lempparikorkoihin ja lisäät ranteeseen pari korua ja olet valmis illan rientoihin.

Sama kikka toimi esimerkiksi tämän vuosia vanhan lempparirytkyni kanssa vuosi sitten Kapkaupungissa.

Siinä teille murusille parit loma-asuvinkit.

Nyt lautasella: pastaa.

x,

Petra

 

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *