For Every Victory

PetraKorpi_heartbeats_foreveryvictory_1PetraKorpi_heartbeats_foreveryvictory_3PetraKorpi_heartbeats_foreveryvictory_5PetraKorpi_heartbeats_foreveryvictory_2PetraKorpi_heartbeats_foreveryvictory_4“Give a girl the right activewear and she can conquer the world!”

Allekirjoitan yllä olevan tältä istumalta, enkä edes häpeile myöntää sitä. Jos kaipaan motivaatioruisketta, suuntaan urheiluvaatekaupoille. Bränikät lenkkarit, tennismaila tai joogatrikoot tekevät ihmeitä. Pelkästään jo uusi vesipullo piristää kummasti!

Materiaa mutta olkoon.

Pariisin Airbnb kämppämme oli muuten 10 arvoinen, mutta yksi iso miinus löytyi: pehmeä sänky. Nukun mielummin paljaalla kivilattialla kuin pehmeällä sängyllä. Notkolla oleva “luistelijan” alaselkäni on reissaamisesta, lentskareissa, junissa ja autoissa istumisesta nyt normaalia kärttyisämpi.

Tänään aamulla keho kaipasi kipeästi herättelyä ja suuntasin kämppämme katolle tekemään lyhyen flow-joogasession. Tungin normaaliin tapaani löysähkön toppini trikoiden sisään, sillä se toimii joogatessa parhaiten.

Reissulle kuin reissulle pakkaan mukaan sporttikamaa, jota näkyy usein päälläni myös lentokentillä yhdistettynä muhkeisiin villapaitoihin.

Athleisure on mun juttu!

Huomenna torstaina lanseerataan kaikissa Suomenkin H&M-myymälöissä (joissa Sport-osasto) överimakea sporttivaatemallisto, joka kantaa nimeä For Every Victory. Mallisto juhlistaa urheilun ja itseluottamuksen voimaa, joiden itsekin koen voivan aidosti muuttaa ihmisten elämää.

Ja mikä hienointa: meillä jokaisella on omat erilaiset tavoitteemme, omat uniikit mittelömme. 

Tämänpäiväinen voitonhetkeni ei tainnutkaan olla aamun venymiset, vaan Markun perässä pysyminen. Tyyppi kun kävelee juosten. Mennään päivät pitkät sellaista hikistä läähpuuh vauhtia, meikä usein lyhytkinttuisena henkihievärissä pyöreät 5m perässä 😉 Hengissä kuitenkin ollaan! 

Mikään ei pese itsensä voittanutta tunnetta ja liikunnan tuomaa iloa!

Tätä pääsemme myös varmasti todistamaan huomisella Beyoncén keikalla. Upea ja inspiroiva nainen, jonka tanssishow menee jo aikamoisesta urheilusuorituksesta! 

top ➸ H&M For Every Victory *
leggings ➸ H&M For Every Victory *
sneakers ➸ Nike
h2o bottle ➸ from anywhere but ALWAYS a must “accessory”

x,

Petra

* tuotteet saatu blogin kautta

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Tilda
  July 22, 2016 / 19:36

  Moikka taas! Sporttikuvista tuli mieleen et ois kiinnostavaa tietää _sun_urheilurasta ja -historiasta 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   July 22, 2016 / 19:40

   Kiitti Tilda taas, Laitan ylös postausideoiden listalle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *