Finnish Blog Awards – Outfit & Hair In 10 Minutes

En ole mestari suunnittelemaan asujani. Menen tosi usein ihan fiiliksen mukaan. Eilen mennessäni ystäväni luo laittautumaan illan juhliin, sulloin mukaani myös joitakin uusia kolttuja. Jotenkin silti yksi vanhoista mekoistani huusi nimeäni ja sillä mentiin.

Ilta oli hauska ja monet upeat bloggaajat saivat ansaitsemansa tunnustuksen. Onnea voittajille ja tietty kaikille ehdokkaille!

Me nautittiin rennosti illan kulusta Jennan kanssa ja saatiin hämmentävän paljon kehuja ja kommentteja hiuksistamme. “Wauu”, “oihh”, “supermakeet”, “hei kuka noi on tehnyt?”. Asia ei toisaalta yllättänyt lainkaan, sillä tiedän Jennan taidot. Hän on supernainen hiustenlaitossa ja pysäyttää liikenteen upealla tyylillään ja hiusluomuksillaan. Ja käsittämättöntä kyllä, hän tekee kampaukset alusta alkaen myös itselleen! Jenna, oot paras, kiitos jälleen <3

finnishblogawards_outfit_petrakorpi

finnishblogawards_outfit_jenna_1

outfit_jenna2

Hairbraid

finnishblogawards_outfit_petrakorpi_2wide

dress – H&M >><< clutch – Monki >><< heels – Pour La Victoire

 

Mwah,

Petra

PS. Jenna täällä odotellaan malttamattomana sun vlogia! Annan viikon armonaikaa 😉

 

I ain’t a master at planning my outfits instead I tend to go with the flow. Yesterday I had some cool new dresses stuffed in my bag when I went to my friends place to get ready for the gala. But still somehow this old dress called my name the most. Oldie but goldie! 

The evening was fun and many amazing bloggers got their well deserved prices. Congrats!

My friend Jenna and I just goofed around and got so many nice comments about our hair. “WOWZAA”, “ooh”, “amazing”, “helllllo who’s done your hair?” It was funny but didn’t surprise me at all. She’s a force and a traffic stopper with her cool, chic, sexy and sassy looks and hairstyles. I don’t quite get the fact, that she does her own hair like this too. U the best Jenna! Thanks again <3

Mwah, 

Petra

PS. Jenna, I’m waiting for your vlog to launch soon. I’ll give you a week 😉

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Katja
  October 4, 2015 / 14:30

  Siis aivan mahtavat kampaukset teillä molemmilla!! Ja asut myös. 🙂 Olisi kyllä kiva, että ystäväsi perustaisi vlogin. 🙂

  Sain kyllä näistä hiuskuvista motivaatiota alkaa kasvattamaan omiakin hiuksia ihan kunnolla…

 2. Petra Korpi
  Author
  October 5, 2015 / 10:42

  Moikka Katja! Kiitos kauniista kehuistasi! Ja olen täsmälleen samaa mieltä, Jennan vlogi on enemmän kuin odotettu. Teen parhaani ja painostan uhkailen ja kiristän häntä 😉 Mitä vielä hiuksiin tulee, niin meillä on molemmilla näissä kampauksissa sellaisia clip-on hiustupsuja. Volyymiä kun ei omasta takaa ole riittävästi näyttävimmän lopputuloksen saamiseksi. Niitä on kiva käyttää nimen omaan juhlakampauksissa. Suosittelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *