Airport Gone Fashion

runway-MMiH (90 of 94) runway-MMiH (8 of 94) runway-MMiH (1 of 94) MMiH (53 of 79) PETRA-MMiH (15 of 30) PETRA-MMiH (19 of 30) PETRA-MMiH (21 of 30) PETRA-MMiH (28 of 30)Terkkuja Helsinki-Vantaalta!

Sanovat, että aikainen lintu madon nappaa ja fiilis onkin mielestäni aamulennoilla aina jotenkin hauska ja kutkuttava.

Pikku matkalaukkuun on pakattu aurinkoisen kelin rättejä ja kävelykenkiä. Kaupunkilomalla käytännöllisyys voittaa aina – etenkin kun laukku on oikeasti pieni.

Tiistain Match Made in HEL -muotinäytös tuossa nytkin nokkamme edessä olevalla kiitoradalla oli ainutlaatuinen kokemus. Ohessa fiiliskuvia sekä asuani, josta otatutin teille sentään yhden kuvan ilman tuota hattua, HA. Oloni oli tuo Armanin lätsä päässä kuin Tom of Finlandilla konsanaan, mutta se sopi tapahtuman sijaintiin liian hyvin jättääkseni sen kotiin.

Taitava taitava Julia toimi tilaisuudessa valokuvaajana, eikö jälki olekin upeaa?

Tällaista menoa ehdottomasti lisää Suomeen, hienoa Finnair ja Finavia!

Nyt mustikkamehulle koneeseen ja #GIRLBOSS podcastit kehiin.

Snapchatissa (➸ petrakorpi) nähdään, palailen teille Milanon Brerasta gelato oikeassa ja kartta vasemmassa kädessä. Turistina kaikki hölmöily on sallittua!

laukku – Chanel (sister steal)
hattu – Armani
culottes housut – Zara
toppi – H&M
korot – Giuseppe Zanotti

x,

Petra

PS. Must-suosituksia Milanosta otetaan toki vastaan ja HEI, huomenna kerron miksi snäppiäni t-o-d-e-l-l-a kannattaa seurata viikonloppuna 🙂

Follow:
Petra Korpi

6 Comments

 1. Siiri
  May 27, 2016 / 23:46

  Ei liity nyt tähän postaukseen mitenkään, mutta olisin kiinnostunut kuulemaan, kuinka monta kertaa syöt vuoronkauden aikana ja miten ns. rytmität ruokailusi päivääsi? Otatko töihin omat eväät? Olisin myös kiitollinen ottamaan vinkkejä vastaan, kuinka rytmittää ruokailu 3-vuorotyötä tekevän ihmisen näkökulmasta? Osaisitko suositella hyviä välipala + iltapala vaihtoehtoja.

  Kiitos jo etukäteen:)

  • Petra Korpi
   Author
   May 28, 2016 / 07:41

   Heippa Siiri! Kiitti kommentistasi, se on varmasti 1 eniten saamistani kysymyksistä eli pitänee tehdä oma postaus asiasta. Lyhyesti: syön aamupalan, en ota eväitä töihin (kolmivuorotyöläiselle eväät voi tosin olla tosi hyvä idis) vaan useimmiten syön jonkun salaatin. Iltapäivällä syön banskun tai omenan ja ehkä vaikka pari riisikakkua jos edessä on treenit. Sitten illalliseksi usein jotain kevyttä lihaa juten kalaa ja paljon värikkäitä vihanneksia. Täällä postaus välipaloista. Teen mahdollisimman pian kattavamman postauksen aiheesta 🙂

 2. SokeriHirmu Siiri
  May 28, 2016 / 08:09

  Ja sitten, koska meissä jokaisessa asuu sokerihiiri halusi sitä myöntää tai ei:) Mä RAKASTAN irtokarkkeja, Makuuni halleluuja, niiden irttarit on törkeen hyvin, voisin elää ainoastaan niillä, hups!:) Mua kiinnostaisi mitä kaupan karkkeja sä REHELLISESTI SYÖT? Enkä nyt tarkoita mitään itsetehtyjä ns. parempia ja tervellisimpiä vaihtoehtoja, vaan rehellisiä sokeria, lisäaineita ja kaikkea muuta epäterveellistä:)

  • Petra Korpi
   Author
   May 28, 2016 / 18:25

   HAhah, I feel u Siiri! Söin ennen tosi paljon, nimen omaan irttareita. Löin vetoakin että voin elää viikon Makuunin karkeilla. (onneksi en sentään ollut niin älyvapaa että olisin lähtenyt tätä toteuttamaan) Nykyään hallitsen karkinsyöntiäni ja syön irttareita varmaan kerran viikossa vajaa pari sataa g. Jos käyn vaikka viikolla leffassa, niin saatan ottaa vaikka pari pikku tikkaria messiin, ne vie kivasti pahimman makeannälän. Tai se lempparini eli tumma suklaa (jota muuten inhosin ennen, mutta maku kehittyy yllättävän nopsaa). Se kun ihmiset sanovat makeannälän helpottavan kun maltat ja tsemppaat esimerkiksi viikon tai kaksi täysin ilman sokeria, pitää ainakin kohdallani paikkansa. Ootko koskaan kokeillut tällaista “pikku” pätkää sokeritta?

 3. Siiri
  May 28, 2016 / 22:09

  Hah mä olisin toivonut sun sanovan syö vaan kerran viikossa kunnon sokerikooma;) Mä olen vähän sitä sorttia, että pienet herkut vaan kasvattavat mun nälkää, joten siksi en osta niitä juuri koskaan.

  • Petra Korpi
   Author
   May 28, 2016 / 22:45

   Hehee, sanos muuta, niin tavallaan itsekin toivon 😉 Oikeasti se on enempi siitä balanssista kiinni ja nykyään pyrin pitään överit hallussa. Joskus tulee syötyä tosi paljon, mutta koska mulle ei edes tule koskaan pahaa oloa, niin se suo olisi loputon.. Sulla voi kuitenkin hyvin toimia se “kerralla kunnolla” herkuttelu 👍🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *