A Bomb Bomber Worn 3 Ways: Take 2

Petrakorpi_heartbeats_greenbomber_outfit2_9Petrakorpi_heartbeats_greenbomber_outfit2Petrakorpi_heartbeats_greenbomber_outfit2_2Petrakorpi_heartbeats_greenbomber_outfit2_3Petrakorpi_heartbeats_greenbomber_outfit2_7Petrakorpi_heartbeats_greenbomber_outfit2_4Petrakorpi_heartbeats_greenbomber_outfit2_5Petrakorpi_heartbeats_greenbomber_outfit2_8Lakritsisuukkoja! KUINKA on mahdollista etten tiennyt näiden olemassaolosta?! Tukholman Lakrits Roten on lakritsitaivas, joka on enemmän kuin käynnin arvoinen namikauppa. Jokaisiin nopsiinkin asukuviin tulisi kuulua houkuttimeksi yksi tällainen suukko, hymykin irtoaa entistä helpommin 🙂

Lupasin kuvata 3 asua tämän H&M:n bomberin kanssa ja tässä nyt toka (nro1 täällä), ei suunniteltu sellainen. Pakkasin tavarat Tukholmaan kiireessä (kuten poikkeuksetta aina) ja pikkuiseen laukkuun ei paljoa mahtunut. Valkoinen paita olisi ollut alle tätä mustaa fressimpi, mutta sellaista ei sattunut mukaan.

Oli ihana fiilis liehutella menemään pitkin aurinkoisia katuja näissä leveälahkeisissa ja jättää ne iänikuiset kinttuja nuolevat lempparifarkut välillä huilaamaan. Ei ehkä kaikkien lempparipökät, mutta itse tykkään! (Sama homma taitaa olla muuten haalareiden kanssa, monet eivät taida niitäkään suoranaisesti fanittaa. Vai löytyykö täältä lisäkseni haalarikansaa?)

Kaupunkilomilla preferoin aina kenkiä, joilla on hyvä kävellä. Vaikka illallisravintola olisi lähellä asumusta, heivaan silti korot kaakkoon, jotta matkan voi taittaa mukavasti (valittamatta) jalan. Käveleminen on ihan liian aliarvostettu juttu. Se olikin uuden Fit-lehden pääteemoja.

bomber-takki  ➸  H&M
tennarit    Zara
olkalaukku    Zara
housut  ➸  Sandro 

Tänään muuten tulee neloselta klo 20 Supertähdet ja Kiiran jakso! Suosittelen tsekkaamaan, hidastus Grönholmin Markuksen piruetista on ihan eeppinen ♥

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

4 Comments

 1. Fanny
  April 24, 2016 / 22:01

  Upeat kuvat&juttu fit-lehdessä! Kuinka usein treenaat ja mitä kaikkea? Oot niin terveen näköinen ja huimassa kunnossa 😮

  • Petra Korpi
   Author
   April 26, 2016 / 08:05

   Kiitti Fanny kivoista sanoistasi! Joogailen, nyrkkeilen, teen kävelylenkkejä, kokeilen uusia juttuja ja salillakin pistäydyn ehkä pari kertaa vuodessa, lol! Mulla vaihtelee treenien määrä ihan hirveästi, nyt kevättä sotki sairastelutkin. Varmaan keskimäärin noin 3x viikossa tulee tehtyä kunnon hikitreeni ja siihen päälle kävelyä ja muuta kevyempää. Ei siis mitään killeri aamu+iltatreeni aikataulua mulla 🙂

 2. lotta
  April 24, 2016 / 23:22

  kui sun hiukset voi olla melkee pidemmät ku sä :O 😀 täältä löytyy yksi haalarien ystävä, musta ne on aina ollut toosi söpöjä ja SILTI en oikeastaan oo koskaan pitänyt sellaisia, what? nyt kaapissa roikkuu kyllä yhdet, että ehkä opettelen käyttämään niitä.
  näytät tosi reippaalta näissä kuvissa ja liehuhousut on todellakin aina plussaa, ei kiristä mis-tään. 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   April 26, 2016 / 08:10

   Hahaa, ihana Lotta! Kiva jos näytän reippaalta koska se on aina hyvä juttu, oli päällä sitten fiini iltapuku tai verkkarit 😉 rohkeasti haalaria testaamaan etenkin sitten kun tästä kelit vielä vähän paranevat. Hiuksista tulossa postausta, ne kyllä kasvaa hurjaa vauhtia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *