A Bomb Bomber Worn 3 Ways: Take 1

Petrakorpi_heartbeats_bomber_outfit_1Petrakorpi_heartbeats_bomber_outfit_2Petrakorpi_heartbeats_bomber_outfit_6Petrakorpi_heartbeats_bomber_outfit_10Ellette ole vielä huomanneet, niin bomber/pilottitakit ovat muotimammojen lemmikkejä tällä hetkellä. Takki ei onneksi ole vain muodikas, vaan myös käytännöllinen. Peukku siksi ylös tälle!

Suhteeni bombertakkeihin on kakspiippuinen. Kaikki klassiset ja usein myös hintavammat takit näyttävät päälläni ihan naurettavilta (ainakin omaan silmääni), mutta muutamaa halpisversiota olen käyttänyt niin uskollisesti, että toinen on kainalosta jo puhki.

Tykkään tämänlaisista takeista ennemmin hieman kulahtaneena kuin upouutena. Ehkä joskus nenäni eteen sattuu joku ihana sopivasti elämää nähnyt vintage-yksilö.

Ystäväni Riina oli bongannut H&M:sta tämän päälläni komeilevan takin mustana. Ihastelin (ja silittelin) tavatessamme sitä sileämatskuista rotsia, jonka hän oli makeasti yhdistänyt vartaloa halaavaan mustaan mekkoon ja korkoihin. All black and oh so cool!

Petrakorpi_heartbeats_bomber_outfit_9Petrakorpi_heartbeats_bomber_outfit_7Petrakorpi_heartbeats_bomber_outfit_8Petrakorpi_heartbeats_bomber_outfit_3No tuohan myi loppuun alta aikayksikön, mutta sain käsiini tämän oliivinvihreän version, josta on sittemmin tullut keväinen ihastukseni.

Tämä asu päällä kekkuloin yksi ilta sushi (& maybe some wine) -treffeille kavereiden kanssa. Takin päällä oli vielä toinen takki, älkää hätäilkö. #suomenkevät #kerrospukeutuminen

Bomber asua ei kannata ajatella tai hioa liikaa. Kun päälläsi on lempi teepaitasi ja farkkusi, niin homma on jo hanskassa.

Katsotaan mitä keksin takin kanssa seuraavaksi. Valkoisen pitsimekon ja päivettyneen ihon kanssa tuon ainakin näkisin, mutta ongelmaksi muodostuu se, etten omista tällä hetkellä kumpaakaan 😉 Tennarityttönä lupaan ainakin tennareita.

Kertokaahan, mitkä ovat teidän  vinkkinne parhaaseen bomber-lookkiin?

Petrakorpi_heartbeats_bomber_outfit_4Petrakorpi_heartbeats_bomber_outfit_5Petrakorpi_heartbeats_bomber_outfit_11Aaah, ja niin, melkein unohtui sanoa, että pojat muuten tykkää jostain syystä bomber-tytöistä ISOSTI. Lieneekö ansana se sellainen tietty itsevarma tomboy-viba vai mikä..

Palataan toisen vihreän unelman kera huomenna.

x,

Petra

bomber jacket – H&M

white jeans – Uniqlo

linen t-shirt – Lindex (<- i have maybe 10x of these, love them so much!)

black purse – Zara

nude heels – Pura Lopez

If you haven’t noticed yet, bomber jackets are having a bit of a fashion moment. The reason I like them is that they’re fashionable but also practical.

Bomber jackets are great because they scream a relaxed, “I didn’t even think about my outfit” kind of a vibe.

Follow:
Petra Korpi

7 Comments

 1. Riina
  April 14, 2016 / 15:43

  No helou kaunotar:)
  Kiinnitin huomiota sun ihanaan ja luonnolliseen meikkiisi. Voisitko tehdä postauksen meikkipostauksen, lähinnä mitä meikkejä käytät.

  • Petra Korpi
   Author
   April 14, 2016 / 17:16

   Oo kiitos ihana! Toive huomioitu 🙂

 2. Anni
  April 14, 2016 / 17:10

  Onko noi Lindexin paidat hyvälaatuisia? Voisin kiikuttaa samanlaisen itselleni seuraavan kerran kaupasta kotiin 🙂 Ja muakin kiinnostaa meikkipostaus. Mitä ripsiväriä käytät?

  • Petra Korpi
   Author
   April 14, 2016 / 17:15

   Joo, tuo on jo pari vuotta vanha 100% pellavaa ja laatu on hintaansa nähden ollut mainio. Toivottavasti vastaava t-paita löytyy nytkin Lindexiltä! Kai se on kysynnän vuoksi pakko tehdä meikkipostaus, vaikken mikään velho olekaan. Nyt olen käyttänyt iHerbistä tilaamaani muutaman dollarin Elf-merkin ripsaria. Postausta tulossa piakkoin x)

 3. Roosa
  April 16, 2016 / 22:50

  Moikka, millä kameralla ja puhelimella otat kuvia? Ja ihana look!

  • Petra Korpi
   Author
   April 17, 2016 / 07:23

   Kiitos Roosa! Tuona iltana sattui olemaan kaunis valo joka jeesaa aina 🙂 otan kuvani joko iPhonellani tai Olympuksen E-M5 Mark II kameralla. Ihana pikku kapistus ja tietty linssit merkkaa paljon!

 4. Jani-75
  April 18, 2016 / 13:39

  Tyylikäs nainen<3 Kiiralle terveisiä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *