yes girl – Uudenlaista Inspiraatiota Hyvinvointiin

Heiii hola chicas! (ja kaikki pojatkin)

Long time no see! Meikäläisen aika on kulunut AVA-hommien lisäksi uuden lapsukaiseni parissa.

yes girl!

Tämä vauveliini on muutaman viikon vanha hyvinvointisivusto jonka ristimme Kriseldan kanssa yes girliksi. Kriselda on ihana ystäväni ja ollut mulle aina iso inspiraation lähde. Ja kuulemme vice versa, Kriselda yrittää muistaa juoda päivittäin tarpeeksi vettä meikäläisen läksytyksen takia ja tuli juuri eilen luokseni kylään ilman deodoranttia kainaloissaan. Kriselda oli saattanut kuulla multa kerran jos parikin tästä aiheesta.

Meidän piti olla tähän perjantai-iltaan saakka detoxilla mutta sehän kaatui eilen oikein näyttävästi kun haimme Töölön uudesta (ja parhaasta) Daddy Greens pizzeriasta pizzat ja korkattiin pullo punkkua.

Loska ja pizza veivät tällä kertaa voiton!

Puhumme yes girlissä hyvinvoinnista mutta painotamme tasapainon merkitystä ja omien tuntemusten kuuntelua. Turha kiiltokuvamaisuus sai jäädä, haluamme olla rentoja ja rehellisiä.

Sivustolta löydät jo muutaman youtube-videomme, joilla muun muassa jaamme top3 kauneuslempparimme, annamme vinkit DIY kotispahan ja tuosta eilisestä lankeamisesta huolimatta kerromme meidän parhaat vinkit Heartbeats-detoxiin. Ainiin ja super tykätty video on ollut meidän 8minuutin tabata-treeni.

Ja lisää videoita on tulossa joka viikko!

Postauksista löydätte muun muassa tuon yllä olevan kuvan marjapiirakan, pikemminkin marjamössön, helpon ohjeen. Mikä on sen parempaa kuin lämmin uunissa henkiin heräävä terveellinen marjaherkku näin loskakaudella.

Käykää kurkkaamassa sivumme (mielellään joka päivä) ja kertokaa mitä pidätte! Tulossa on paljon uusia juttuja, videoita, haastatteluja ja vieraskirjoittajia.

OH YES!

Jatkan kyllä omaa blogiakin ja tulossa on vihdoin ainakin häihin liittyvää asiaa 🙂 Ne kun lähestyvät pelottavan kovaa vauhtia!

Olipa kiva taas “jutella” teidän kanssa hetki, palataan pian!

Parahinta perjantaita pupuset!

x,

Petra

 

 

Follow:
Petra Korpi

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *