These Are A Few Of My Favorite Things

Heartbeats_petrakorpi_favorite_2Heartbeats_petrakorpi_favorite_3Sekä viime viikko ja tämä alkanut juhannusviikko tuntuvat olevan vuoden tähän mennessä kiireisimmät. Hyvä että muistan pukea vaatteet päälle aamuisin, tukkaa en todellakaan ole harjannut (saatika pessyt) ja deadlinet senkun paukkuu.

Nyt täytyykin jo juosta seuraavaan paikkaan, (hello hyötyliikunta!), eli jää vähän nysäksi jutskailut teille tänään.

Kokosin tähän muutaman lempparijuttuni vanhojen postausten muodossa. Jokaista fiilistelen ihan täysillä ja odotan jo lomapäiviä, jolloin voin nostaa kintut kohti taivasta ja lukea kirjaani tätä ananas slushia siemaillen.

Kesän vieton aloitan hoivaamalla ihoni luonnollisesti vauvanpeppukuntoon. Ison eron ihooni on tuonut myös kuivaharjaus, jota harrastan enemmän kuin hiuksien harjausta. HA!

Näin maanantain teemaan sopii aina tämä treenivinkkini, joka toimii kohdallani kuin valettu. Viikko ei käynnisty ilman pientä hikeä.

Kesäkuu on meikäläisillä täynnä synttäreitä (Markun kolmevitoset nyt torstaina, iskä 65 juhannuksena, meikä 30 ensi viikolla jne..). Juuri hölötinkin omista suosituksistani lahjoihin liittyen, mutta täältä löytyy siihen päälle vielä muutama muukin vinkki kesän juhlatilanteita varten.

Mitäs vielä? Nopsa dinneri on tarpeen eli tänään lautaseltani löytyy luultavimmin tällaista mössöä.

NAM!

Päälle on melkein joka päivä valikoitunut jokin kuvienkin kaltainen pellavapaita. Ihanan helppo (rypyt ei haittaa), rento ja siisti samaan aikaan. Pellava on maailman ihquin matsku.

Mitä teille kaikille kuuluu? Yhtä kiirusta kuin täällä?

x,
Petra

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *