Heartbeats Wellness

The Little Things

The-little-things Kihloja, siskon Nyciin muuttoja ja uusia duunituulia.

Elämässä tapahtuu kaikenlaisia isoa ja merkittäviä juttuja, jotka tietty asettavat usein raamit tekemisellemme.

Silti fokus kannattaa mielestäni asettaa johonkin ihan muualle:

PIENIIN

JOKAPÄIVÄISIIN

JUTTUIHIN

Vähän ällökliseistä, mutta itse en ainakaan voi väittää etteikö aamuhalit, Lidlin kauppalaskun ihastelu, lyhyet hassuttelutekstarit ja kuuma suihku illalla toisi elämään iloa.

Heartbeats_PetraKorpi_smallthings_smile Olin eräs päivä menossa kotitalomme kattoterassille kuvaamaan blogijuttuja kun vastassa oli tämä kukkaketo.

WHAAAT?!?! Muistatteko nämä kakkarat? Siitä on nyt nelisen kuukautta kun ne rakkaudella (ja aloittelijan kehnoilla taidoilla) istutin ja siitä lähtien ovat olleet ulkona terassilla nolon olemattomalla huomiolla. Elokuun alussa lomien jälkeen olin jo kiikuttamassa niitä roskiin, olivat kuivat kuin minkäkin maastopalon jäljiltä.

Syyssateet näemme tekivät taikojaan, niinhän luonnolla on usein tapana, koska nyt kukat olivat niin upeita, että meinasin pyllähtää persuksilleni. Olin NIIN iloinen. Hypin ja hihkuin kuin pikkutyttö Disneylandissa, tätä ei tainnut edes Markun kosinta saada aikaan. Lolllllll! Kunhan vitsailen 😉

Heartbeats_PetraKorpi_smallthingsOlen tosi huono kukkien kanssa mutta ne piristävät aina arkea.

Syksyllä kukkien lisäksi mieltä ilahduttaa: ruskan sävyt vaahteroissa, itsetehty kurpitsakeitto (ohmy kuinka työlästä se kaivertamien oli), kynttilänvalo, uusi villapipo (joka ei kutita), kirpparipöydän tyhjentyminen, uusien kahviloiden testaaminen ja ystävien kanssa yömyöhään kikattaminen.

Eihän aliasrvosteta pikkujuttuja! Niissä on elämän taika.

x,

Petra

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Miss M
  September 20, 2016 at 18:00

  Aivan ihana postaus – kiitos! Allekirjoitan täysin. Myös sen, että olen huono kukkien kanssa. Liekö siksi niitä niin harvoin nykyisin saan, elossapitovinkkejä otetaan siis vastaan 😀 Ja kurpistakeitto, nam. Jos sulla on mahdollisuutta tutusta Vege-kirjan kurpitsa-bataatti-kookoskeittoom niin suosittelen. Chili, cayennepippuri, lime – check. Niin hyvää!

 • Reply
  Petra Korpi
  September 20, 2016 at 18:20

  Ai ai! Multa on tulossa oma ohje, mutta pakko testata tuokin kun sisältää lempparikomboni potkua ja limeä – uhh! Niin ja se on aina jotenkin yhtä helpottavaa kuulla että joku muukin on pihalla kukkien kanssa 😉

  • Reply
   Miss M
   September 21, 2016 at 15:13

   Hei great! Jään vesi kielellä odottamaan sun ohjetta 🙂

 • Reply
  Lii
  September 21, 2016 at 14:17

  Pienet asiat tekevät kokonaisuudesta paremman 🙂

  • Reply
   Petra Korpi
   September 21, 2016 at 14:25

   amen! <3

  Leave a Reply