Soon To Be

Kääk!

Tasan kuukausi ja meikäläistä saa rouvitella. Crazyyyyy!

Häähässäkästä lisää myöhemmin mutta nyt muutama sana polttareistani.

Kaasoni nimittäin ylittivät itse itselleen asettamansa riman noin kilometrillä. Polttarit olivat täydelliset ja ihan MUN näköiset.

Naurua, yllätyksiä, yhdessäoloa, hyvää ruokaa, naisenergiaa, aurinkoa ja huonoja vitsejä. Seiskan mukaan myös skumpalla ryyppäämistä. Jopas jotakin!

Jouduin myös epämukavuusalueelleni muun muassa karaoketaksissa sekä erinäisten tehtävien myötä. En ole polttaritehtävien suurin fani ja näemmä sanonut sen niin monesti ääneen, että kaasot päättivät hieman näpäyttää. Be careful what you wish for!

Parasta oli nähdä kuinka hyvin sekalainen seurakuntani hitsaantui hetkessä yhteen. Monet ystävistäni eivät olleet koskaan nähneet toisiaan mutta se teki reissusta vaan entistä värikkäämmän Olen aina tykännyt tutustuttaa ihmisiä ja jakaa ystävyyttä. Kahden hengen kuppikunnat ei ole mun juttu!

Portugalin keli hemmotteli meitä ja pääsin esittelemään karvaisia kinttujani ja kupattua selkääni upean vuokrakämppämme poolille. Markku oli pakannut (kaasojen antama lista apunaan) paniikissa kamani kasaan vartissa ja nauroimme ääneen miehen tavalle pakata: 3 päivän reissulle muun muassa viidet rintsikat. Parempi överit kuin vajarit!

Meitä morsiamia on moneen mutta ajattelin jakaa muutaman vinkin omien kokemusteni perusteella.

 

♡ Jos olet morsian, kommunikoi mahdolliset toiveesi SUORAAN ja selkeästi kaasoille, älä odota heidän lukevan ajatuksiasi. Jos et esimerkiksi halua olla erossa pienestä vauvastasi, kerro se heille! Itse en toiveita jaellut koska rajoittavia seikkoja ei ollut ja luotin avoimin mielin lähimmäisteni kykyihin.

♡ Kaaso, älä kerro polttareista kuin ihan pakollisille. Jos kuitenkin pääsee käymään niin kuin meillä ja joku möläyttää, suosittelen hämmennysstaktiikkaa. Erinäiset hämmentävät lisävihjeet / “vahinko”paljastukset saavat morsiamen pään ihan sekaisin. Nyt puhun kokemuksesta. Älkää luovuttako toteamalla, että siinä se ylläri oli ja meni.

♡ Budjettihommiin voit morsiamena vaikuttaa halutessasi osallistumalla itse x summalla polttarikassaan. Aktiviteetit joista osa jää pois rahasyistä on aina blaah! Jos tiedät että jollain on tiukkaa ja haluat hänet ehdottomasti mukaan, voit oman rahatilanteesi mukaan jeesata kyseistä ystävää.

♡ Yhteiset aktiviteetit ovat muistorikkaimpia. Morsian voi mennä höyhenhierontaan tai kasvohoitoon sitten omalla ajallaan, käyttäkää aika fiksusti hyväksenne.

♡ Kaasoille vinkki: älkää aikatauluttako hommaa liian tiiviiksi! Parasta on se yhdessä hengailu ja höpöttäminen.

♡ Yksi lempparijutuistani koko polttarireissulla oli puhelinlakko. Olin kaikki päivät 24/7 ilman puhelinta ja se oli I H A N A A! Aistit olivat avoinna ympärilläni tapahtuville asioille ja hetkessä eläminen oli huomattavasti helpompaa <3 Lempparivinkkini for sure!

Kertokaas sitten että mitä haluaisitte kuulla häihin liittyen? Onko teissä tämän talven tai tulevan kesän morsiamia?

Täällä alkaa pikku hiljaa iskeä paniikki. Onneksi pääsin tänään sekoittelemaan Frantsilan eteerisistä öljyistä oman tuoksuni, jota nuuhkimalla vältyn varmasti kaikenlaisilta mahdollisilta bridezilla-hetkiltä. Sain nimetä tuoksuni itse ja lopputuloksena syntyi: Soon To Be.

x,

Petra

 

 

Follow:
Petra Korpi

4 Comments

 1. Emmi
  December 1, 2017 / 09:55

  Hei Petra! Sinulla on ollut ihanan kuuloiset polttarit ja vinkkisi ovat hyviä, itsellä häihin 6kk 😊. Odotan innolla hääpostauksia: millaiseen pukuun päädyit, oletko noudattanut jotain to do-listaa, millaiset koristelut valitsitte ja esim. miten rajata vieraslista?? 😅 Olet varmasti mitä kaunein morsian ja vaikutatte somen perusteella upealta parilta! Nauti häiden suunnittelusta, onnellista hääpäivää 💞

  • Petra Korpi
   Author
   December 10, 2017 / 20:03

   Ihana kommentti Emmi, kiitos! 😭✨💛Kirjoittelen tässä juuri vihdoin hääaiheista postausta joten pian kuuluu. Kiitos paljon tsemppaavista sanoistasi! 😙

 2. Miss M
  December 1, 2017 / 10:10

  Iik jännittävää! Ja hei ihan mahtava ajankohta häille. Täällä toinen talvimorsian, meillä h-hetki maaliskuussa 🙂 joskus muinoin sun kihlauspostaukseen kommentoinkin, että kosiminen saattaa kaatua siihen että oon jo nukahtanut mutta sulhoni selvästi tunsi minut ja kosi ennen illallista 😀

  Polttareita odottelen innolla, en itsekään juuri ohjeistanut kaasoja koska uskon että osaavat järkätä jotain sellaista mistä tykkään. Hääjutuista luen mielelläni lisää! Pitänee myös keksiä uus nimimerkki millä kommentoida?! 😉 Tsemppiä hääjärjestelyihin!

  • Petra Korpi
   Author
   December 10, 2017 / 20:07

   Hei Miss M! Ai tulette niin pian perässämme, ihana saada lisää talvimorsia! ✨Nauroin ääneen kahteen otteeseen kun luin kommenttiasi, ensin tuossa iltaunisuuden kohdalla kun muistan että muinoin mainitsit asiassa ja sitten uudelle nimimerkille 😆😄Totta puhut! Spesiaali-ihanaa joulun odotusta teille ja laittelen varmasti paljon hääkuvia muuten syysunilla olleeseen blogiin joten stay tuned 😙

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *