Let’s Party! (With The Best Champagne & Remember Coconut Water Before Bed)

heartbeats_pk_newyear_2017_1heartbeats_pk_newyear_2017_3heartbeats_pk_newyear_2017_2heartbeats_pk_newyear_2017_4Ihanaa, iloista ja kuplivaa uuden vuoden aattoiltaa kaikille!

Multa jäi tekemättä vuoden kohokohdat postaus, mutta haitanneeko tuo – katse on nyt eteenpäin!

2017, olet erittäin tervetullut!

Vuosi vaihtuu isolla kaveriköörillä ja keskiyöllä skoolataan shampanjalla, jolle Hesarikin antoi juuri *****. Pullo näkyy kuvista ja sen sisältö on ihan SUPER hyvää, eikä lompakkokaan köyhdy järjettömiä summia (29,90e pullo). Suosittelen laittamaan tämän vinkin korvan taakse (nyt Alkojen hyllyt taisivatkin olla tästä jo jutun myötä tyhjillään).

Illalla kröhöm siis keskellä yötä avaan aina jääkaapin oven ja ryystän kookosvettä jättilasin. Jos kookosvesi uupuu niin muistakaa huitaista joka tapauksessa iso lasi vettä. Ja lääkehiili tabletti vielä päälle, niin seuraavana päivänä jaksaa vaikka mitä kasakkahyppyjä! 

Huomenna alkaa taas 365 sivuinen kirja, jota olemme isosti itse kirjoittamassa. Tehdään alusta asti tuosta jo upea teos! 

Varovasti rakettien kanssa.

Jutellaan taas ensi vuonna!

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Noora
  January 2, 2017 / 10:42

  Ihana Petra, upeeta uutta vuotta! Poimin täältä parhaat vinkit tällekin vuodelle. ❤️

  Kuinka paljon sä muuten liikut viikottain ja minkälaista treeniä teet joogan lisäksi?

  • Petra Korpi
   Author
   January 4, 2017 / 10:22

   Voihh, ihana kuulla Noora että löydät pikku vinkkejä täältä <3 Ja mainiota alkanutta vuotta myös vielä sulle!
   Liikkumiseni vaihtelee tosi paljon, välillä treenailen 6 päivänä viikossa ja välillä ainut asia mitä teen on lempeätahtiset käppäilyt. Keskiarvon kun ottaa siitä niin varmaan noin muutama kovempi treeni/viikko (eli nyrkkeily, hotjooga tai 30min HIIT) ja sitten venyttelyä ja käppäilyä siihen sekalaisesti päälle 🙂 Mitään treeniohjelmaa en seuraa ja treenin puutteen huomaan kyllä ärtyisyytenä ja väsymyksenä.
   Voisin keväälle tehdä tästä vähän kattavamman postauksen, vaikka se vaikealta tuntuukin kun viikkoni vaihtelevat välillä niin paljon. Lol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *