One Thing I Love About My Fiancé

heartbeats_petrakorpi_whatilikeinaman1Jejjj, joku muukin välillä kameran edessä kuin meikäläinen. Ei tarvinnut edes paljoa suostutella (lupasin ehkä kaksi suklaapalaa suklaafriikille), mutta saatoin unohtaa mainita että lykkään kuvat blogiin.

Hups.

Kuten saatatte tietää, olen kihloissa parhaan kaverini Markun kanssa.

Blaah mikä klisee, kyllä, mutta niin on joka tapauksessa päässyt käymään, ja sitä tietty toivon ihan kaikille kihlautuville ihmisille. Tai vaikket ikinä kihltautuisi, niin onhan se nyt ihan ykkösjuttu saada jakaa elämä sen sydänystäväsi kanssa. Oloni on tämän myötä onnellisen lisäksi myös etuoikeutettu, monessa maailman kolkassa kun tämä on kaikkea muuta kuin itsestäänselvää.

heartbeats_petrakorpi_whatilikeinaman2Me kaikki muutumme vuosien varrella oppiessamme lisää itsestämme ja ympäristöstämme. Muutos on hyvästä, kyky ottaa oppia vastaan ja olla kuin sieni; imeä itseensä uutta ja sitä kautta ymmärtää muitakin paremmin. Vaikka olisit jostain asiasta eri mieltä, niin osaat kuulla muidenkin sanoja.

Osaat olla oma itsesi, kehittyä ja antaa tilaa muille.

Markusta voisin kirjoittaa vaikka jos miltä kantilta – kokkaustaidoistaan, avuliaisuudestaan, kovasta päästään, luovasta työnteostaan, ystävällisyydestään, huonosta suhteestaan siivousvälineisiin, rakkaudestaan (meikään tai lenkkareihin)… LOL, lista on pitkä!

Asia, jota arvostan Markussa eniten, on hänen kykynsä olla Markku.

Kyky olla kaikista ja kaikesta huolimatta rehellinen itselleen.

Ihailemani naisnäyttelijä Emma Watson on todennut näin:

“Don’t feel stupid if you don’t like what everyone else pretends to love.”

Taisin näitä kuvia katsellessani saada fiiliksen kirjoittaa Markun taidoista olla oma itsensä. Yukatat päällä hiihdettiin kahdestaan meditaatiosta toiseen ja tyyppi oli ihan cool ja tosi utelias. Moni voisi siltä seisomalta, kokeilematta todeta homman olevan liian korkealentoista.

Ja sitten taas: kokeilemalla saatat huomata, että xxx asia ei huippusuosiostaan riippumatta ole sun juttu (ainakaan sillä hetkellä).

Ahh, kokeilunhalu tekee miehestä tosi kuuman! Eikö?

heartbeats_petrakorpi_whatilikeinaman3Kaveriporukasta erottuminenkaan ei ole aina lainkaan huono juttu, vaikka varmasti porukasta löytyy aina joku joka valittaa siitä kuinka teit noin etkä näin. Kyllä ne ystäväsi ymmärtävät. Ja jos eivät tänään, niin ehkä huomenna – ehkä ensi vuonna.

Kirjoitin juuri pari postausta takaperin näin: se että uskaltaa sanoa, mitä oikeasti on, on vahvuutta. Ei kannata leikkiä tykkäävänsä polttavansa röökiä vaan siksi, että kaikista kavereista se on niin cool ja kaikki muut tekevät sitä. Hölmö esimerkki, mutta ymmärrätte pointin.

Älkääkä nyt käsittäkö väärin. Se että on asiasta eri mieltä, ei tarkoita että sitä välttämättä tarvitsisi edes tuoda ääneen esille. Joskus hiljaisuus osoittaa itsevarmuutta, äänekkyys pelkuruutta.

“If your mind is so closed, then why is your mouth so open?


Open your mind before your mouth.”

Kannattaa pyrkiä kuulemaan se, mitä ihmiset eivät sano.

Tässä postauksessa ei nyt ollut oikein päätä eikä häntää. Sen siitä saa kun kirjoittaa nälkäisenä.

Ehkä saitte jossain määrin ajatuksestani kiinni. Toivottavasti teidän paremmat puoliskot, kaverit ja perheenjäsenet ovat myös kaikkea muuta kuin “muottiin meneviä”. Puolvaatimaton hiljainen itsevarmuus on mielestäni miehessä yksi parhaita piirteitä ja saa ainakin omat sukkani pyörimään kintuissa.

x,

Petra

PS. Hiljaisuudella en tarkoita nyt hissukointia, vaan pikemminkin kykyä kuunnella. Markkukin osaa olla kunnon höpönlöpöttäjä kun se tilanteeseen sopii.

Follow:
Petra Korpi

4 Comments

 1. Miss M
  November 24, 2016 / 18:16

  Ihana postaus! Uskon, että juuri toisen arvostaminen sellaisena kuin on on merkittävä tekijä suhteen hyvinvoinnille ja onnistumiselle. Enemmän arvostusta ja kauniita sanoja <3 tätä lukiessani tajusin myös, että oman poikaystäväni parhaita puolia on myös, että hän on juuri sellainen kuin on. Täytyykin muistaa kertoa se tänään, jos on vaikka unohtanut 😉

  • Petra Korpi
   Author
   November 25, 2016 / 09:01

   Ihana, ihana Miss M! Luulen että moni voi saada kommentistasi potkun pehvalleen ja kertoa poikaystävälleen nuo kiitoksen sanat (etenkin nyt thanks givingin myötä) ❤️ Kiitos kun luet ja kommentoit niin kauniin oivallisesti 🙏🏻

 2. Aino
  November 25, 2016 / 08:29

  Haha, wau, kirjoititpa taitavasti juuri niitä sanoja, joita itse olen ajatellut puolisostani. Itse koen myös löytäneeni ihmisen, joka todella haluaa olla oma itsensä, mutta joka on kaikesta huolimatta todella taitava kuuntelija ja läsnäolija. Olen onnekas ja ylpeä hänestä ja samalla opin itse häneltä noita kyseisiä taitoja! Kuten edellinen kommentoija, täytyykin heti tänään kertoa nämä asiat myös hänelle 😀

  • Petra Korpi
   Author
   November 25, 2016 / 09:08

   Ahh Aino ❤️ Ihana sinä, kiitos! Tuosta Miss M:n kommentista kyllä inspiroiduin itsekin. Saataisiin kaikki kiittää ja kehua paaaljon enempi 😊😗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *