Oh My Gah: My New Banging Blog

 

Jestas, “muutama” päivä siinä vierähti mutta odotus oli sen arvoista! Uusi blogipohja on super siisti!
Tykkäättekö tekin?

Paljon kivoja juttuja tulossa blogiin. Olkaa kilttejä ja kommentoikaa kaikkea mistä tykkäätte (tai ette) ja pyrin huomioimaan teidän toiveet ja mielipiteet.

Tämä mantelimaito-lattekuva on vain pari viikkoa sitten otettu, mutta keli on muuttunut jo paljon syksyisemmäksi. Tämänhetkinen smoothie-paastoni saa aikaan näkökenttähäiriöitä, verkkokalvoni ovat nimittäin täynnä donitseja, juustoja ja muita herkkuja. Enää päivä ja puolikas jäljellä, ei paha. En ole paastojen ystävä, mutta näitä kolmen päivän settejä teen mielelläni ainakin pari kertaa vuodessa. Kirjoitan piakkoin vielä pidemmin siitä mitä mieltä olen näistä nykyään niin muodikkaista paastoista. Mutta hetken aikaa, antaa blenderin surista!

♥♥♥,

P

Coffee

Geeez, this took a while but it was so worth it. Sorry for the wait but now my new blog is finally up and running.
Do I like it? Yes x 1000! Hope you do too!

There will be a lot of fun stuff coming your way. Please please please comment on anything&everything and share what you would like to hear or see from me. I’ll do my best to cover everything.

This picture of me and my almond-latte is taken just a few weeks ago but now it’s already a lot more fall-ish (which I’m loving also). I’m currently on a smoothie fast and craving all the donuts and cheese platters and seem to find those goodies everywhere I look. Keeping my mind strong, there’s only a day and a half left out of the 3. I’m not the biggest fan of fasts and I’ll write a separate post about my thoughts on this for you soon. But for now, let the blender rock!

♥♥♥, 

P

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *