My Best Heartbeats X-Mas Gift Tip

heartbeats_xmas_gift_tomfordOletko myöhässä? Rakkaimpasi lahja vielä kokonaan hommaamatta ja uumoilet itse saavasi jotain järisyttävän ihanaa.

Okei, tuo kuulosti nyt ihan joltain telkkumainokselta, mutta anyways mulla on mitä parhain vinkki:

Unohda kaupoilla hikoilu ja anna lahjaksi aikaa.

Varsinainen LUXUS-lahja!

Varaa rakkaasi/läheisesi/kaverisi kalenterista tunti, päivä tai viikko – tilanteen ja mahdollisuuksien mukaan. Väkerrä itse kortti tai käytä mielikuvitusta. Älä missään nimessä kysy, että “hei käviskö sulle tämmöinen juttu tai tämmöinen päivä”. Kunnon tontuilla on keinot paremmin hallussaan ja pienenkin yllärin eteen joutuu usein näkemään paljonkin vaivaa.

Jos olet tosi myöhässä ja aivot lyö tyhjää, voit tehdä vain tämän “kalenterivarauksen” ja miettiä vasta lahjan annettuasi sisällön sille ajalle. Yhteinen retki kansallispuistoon (muista eväät!), yö kaupungin uusimmassa hotellissa (hello F6 Helsingissä!), yhdessä katsottu lätkämatsi nakkikiskaillallisen kera (mieti mistä vastaanottaja oikeasti pitää), avantokäynti ekakertalaiselle (itsensä ylittäminen on mahtavaa!), itsejärkätty viini- ja juustomaistelu (ahh itse haluaisin saada 10 tällaista lahjaa, lol) jne.

Ajan kanssa kyse ei ole koskaan rahasta! Saat annettua upean lahjan melkeinpä 0 budjetillakin.

Sen ei tarvitse olla suurta tai mahtipontista. AJATUS, YHDESSÄ VIETETTY AIKA JA RAUHA ovat homman juju ja rehellisesti sitä luxusta kaiken materian rinnalla.

Muita läheltä liippaavia lahjavinkkejäni löytyy ainakin täältä, täältä ja täältä.

Joko teillä on tonttuilu hallussa vai jaetaanko teillä paketteja ollenkaan?

Ensi vuodelle ehdotan koko perheemme kesken systeemiä, jossa jokainen ostaa yhden lahjan etukäteen arvotulle henkilölle vaikkapa 30€ hintakatolla. Lapsien kohdalla voidaan toki venyä, mutta lahjavuoren ei lapsenkaan kohdalla tarvitse olla Mount Everestin kokoinen.

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

4 Comments

 1. Roosa
  December 16, 2016 / 10:20

  Mulla on 4.päivä aluillaan tätä detoxia ja harmikseni virkeää oloa ei ole vaan päinvastoin ikävä väsymys riivaa. Eli olen ollut aamut illat todella väsynyt ja nukun pitkiä yöunia. Onko normaalia?

  • Petra Korpi
   Author
   December 18, 2016 / 10:29

   Moikka Roosa, voi eihh, oliko sulla loppuun asti yhtä veto pois fiilis? Joskus detoxia tehdessä homma on vaan tosi tahmeaa, eikä sille oikein keksi edes syytä. Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla vielä joskus uusiksi, jos vaan maltat!

 2. Roosa
  December 18, 2016 / 17:53

  Noniin detoxista selvitty ja viimeinen päivä olikin ihan virkeä 🙂 Odotin koko ajan, että pääsen syömään normiruokaa ja vähän herkuttelee ja sitku detox loppu niin oisinki halunnut jatkaa ja kattoo vaa ohjeista mitä syödä 😀

  • Petra Korpi
   Author
   December 19, 2016 / 08:06

   Go Roosa! Jess, tuo kertoo tosi hyvästä että olisit ollut valmis vaikka jatkamaan 😉 Täällä oli tällä kertaa myös vähän sama fiilis. Otetaan kevätpuolella uusiksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *