Me & Turbo & Donuts

Heartbeats_Petrakorpi_Vappu5

<< Finally I have one of my own! >>

Heartbeats_Petrakorpi_Vappu

<< Just casually walking with my doggie – LOL >>

Heartbeats_Petrakorpi_Vappu3

<< See, Turbo is always on a good mood 😀 >>

heartbeats_petrakorpi_vappu6

<< A flying little sausage >>

Olin kirjoittamassa teille sokerista, tuosta kavalasta kaveristamme.

Sitten huomasin mutustelevani lakumunkkia (kyllä, sellaisia on olemassa) ja siihen jäi sokeripostauksen viimeistely. Sen aika tuntui väistämättä olevan parempi myöhemmin.

Vappuinen viikonloppu on aluillaan ja suunnitelmiin ei paljoa muuta kuulu kuin rento hengailu ja ruuasta nauttiminen kaveriporukalla. Saattaa upota mahaan vielä munkki jos toinenkin, sillä olemme tekemässä niitä tänä vuonna myös itse.

Olen ilmapallotyttöjä ja lievitin juuri 29 vuotta kestänyttä koirakuumettani vappupallo-ostoksilla. Nimesin uuden kamuni Turboksi. Kiltti kuin mikä eikä karkaa mihinkään, vaikka mäyriksillä onkin niin tapana tehdä.

Hirveästi aiheutti tyyppi ihastusta ratikassa ja pihalla. Eräs vanhempi rouva totesi aina halunneensa koiran ja että omalleni sopisi nimeksi Teho tai Myrsky. Oli tuo suloinen rouva kovin mielessään kun kerroin päätöksestäni.

Hauskaa vappuviikonloppua tyypit!

x,

Petra & Turbo

 

I was writing a long post about sugar, our beloved frenemy.

Then I caught myself munching on a liquorice sugar donut (yes they do exist) and there was that post. Long gone and forgotten! better luck next week maybe…

The weekend of 1st of May is about to begin and only a few things are scheduled to our calendars: chilling and enjoying great food with friends. Might end up with a few more donuts in my belly, since we’re planning to make some sugary ones ourselves too.

I’m a balloon girl when it comes to parties and this year I couldn’t help myself but to take this cute little fellow with me home. I named him Turbo and he’s super sweet and obedient. This is what 29 years of wanting to have a dog does to a girl..

I heard that you only need 4330 helium balloons to get a 65 kg human flowing up in the air. Welll, me and Turbo are staying firmly on the ground. Someone has to stay and keep an eye on the donuts, right?! 😉 

Happy 1st of May to all you sweeties!

x,

P & Turbo

 

Follow:
Petra Korpi

10 Comments

 1. April 29, 2016 / 19:33

  Haha ihana! Hauskaa vappua!! <3

  • Petra Korpi
   Author
   April 29, 2016 / 22:27

   Eiks ookki, kiltti ku mikä!
   Samoin sulle <3

 2. Jenni
  April 29, 2016 / 19:49

  Aivan ihana takki! Mistä ostettu? (: Sulla on kyllä niin ihana tyyli, näyttäisit hyvältä varmaan roskasäkissäkin!

  • Petra Korpi
   Author
   April 29, 2016 / 22:36

   Olipa kiva kuulla että tykkäät, itse en meinaan ollut ostohetkellä ihan täysin myyty.. takki on pari vuotta vanha GAP:sta hommattu. Hieman tuollaista scuba-kankaan tyyppistä eli aika ryhdikäs vaikka kovin kollarimainen. En yllä ihan muotiblogien tasolle näillä “asuilla” kipua kun suurin osa vaatteistani joissa viihdyn on aika vanhoja. Eivät täten oikein palvele teitä lukijoita.. Pidänpä sut kuitenkin mielessä jos vastaaviin törmään. Rentoa vappua sulle!

 3. Tiinatuulia
  April 30, 2016 / 06:07

  Itsekin kävin eilen foliopallo-ostoksilla töiden jälkeen ja kävelin pidempää reittiä pyörän kanssa kotiin, ihmisten iloiset ilmeet ja kommentit oli mukavaa seurattavaa kun kuljin jättiskumppapalloni kanssa kaupungilla 🙂 sima ja munkit kolmella tapaa on myös tehty omin käsin, sokeri saa nyt kuulua hetken elämään juhlan kunniaksi 😀 Mahtavaa vappua sinne!

  • Petra Korpi
   Author
   April 30, 2016 / 06:14

   No just eikä melkein näin!

   Ne ilmeet ja kommentit oli piristysruiskeita vailla vertaa. Kyllä me suomalaisetkin osataan höpötellä ventovieraille (mutta sitä näköjään kummasti helpottaa jättiskumppapallo tai ilmava mäyräkoira) 🙂

   ihanaa sima- ja munkkipitoista vappua!

 4. Jasmin
  April 30, 2016 / 07:24

  Löysin blogisi juuri ja ahmin sen alusta loppuun (no en ehkä aivan, mutta paljon luin). Ihania kuvia ja mahtavia aiheita. Eniten kiinnostaa juuri ihana elämäntyylisi, joka tuntuu olevan tosi balanssissa – terveellisen ruokavalion ja liikunnallisen arjen seassa vähän herkuttelua. Sokeripostausta odotellessa, mukavaa Vappua!

  • Petra Korpi
   Author
   April 30, 2016 / 07:31

   Jejjj Jasmin! Kiva kun löysit tänne sydämenlyöntieni pariin 🙂 Tasapainoilusta ja sokerista luvassa juttua. Sitä ennen -> aurinkoisia vappupäiviä sulle myös!

 5. Emppu
  April 30, 2016 / 14:34

  Hahha tää piristi muuten niin väsynyttä olotilaa, ihana turbo ja sinä. 😀 Tykkään tosta sun asusta myös ihan valtavasti!!

  • Petra Korpi
   Author
   April 30, 2016 / 14:49

   Kiva että Turbo piristää porukkaa Ja kiitos asukehuista. Tilanteen kuin tilanteen pelastaa muuten farkut, valkoinen t-paita ja perus tennarit. Sitä voi sitten halutessaan maustaa vähän aurinkolaseilla tai huulipunalla 😉 ihanaa vappua Emppu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *