Major Heartbeats For This Cool Grey Cape

Tyylillisesti olen melkoinen kameleontti. Rakastan mustaa ja valkoista sekä simppeleitä linjoja, mutta päälleni päätyy joskus myös joitakin outoja muotihömpötyksiä. Ja pakko myöntää; lempihousuni ovat joogatrikoot. Kotona olen vain ja ainoastaan niissä.

Kaikki hehkuttaa tällä hetkellä ylipolvensaappaita, mutta tsekatkaapa tämä viitta! Se on ihan täydellisen hienostunut ja ajaton olematta siltikään tylsä. Tämä löytyi mistäs muualtakaan kuin H&M:stä. 80% villaa tuossa ihanassa harmaassa värissä, I’m sold. Jo kaupassa tunsin itseni supersankariksi tämä viitta päällä, joten eihän sitä nyt voinut hyllyynkään jättää.

cape_hm_tebian_1

cape_hm_tebian_2

cape_hm_tebian_3

cape_hm_tebian_4

cape_hm_tebian_5

cape_hm_tebian_6
Cape – H&M // Captain’s Hat – Tebian // Boots – Giuseppe Zanotti // Bag – Pertti Palmroth

cape_hm_tebian_7

cape_hm_tebian_8

Toinen ihastukseni on tämä Tebianin kapteenin hattu. KOKO SESONGIN VUODEN HIENOIN PÄÄHINE! Nukun se vierelläni, jottei kukaan tule ja varasta sitä. #myprecious

Justiinsa huomasin, että Eevinkin ihastus hattuun on kova! Eevi on tyrmäävä ilmestys ja super suloinen tapaus 🙂 Tykkään kovasti hänen tavastaan jakaa rakkaudella tietoa hyvinvoinnista meille muille tytöille. Hän voisi pitää kaikki parhaat niksit ja temppunsa itsellään, mutta hän tekee päinvastoin inspiroiden lukijoitaan ja ihmisiä ympärillään. Eevi on myös kunnolla oman elämänsä ohjaksissa ja tekee asioita, joista hän todella tykkää. Tämä on yksi iso seikka, miksi arvostan tuota pikkupakettia niin paljon. Meidän kaikkien tulisi keskittyä tekemään asioita joista oikeasti pidämme. “Inhoan mun työtä, ja poikaystävää, ja elämää, ja blaadidaadaa” tyyppiset kommentit ei vie ketään kyllä yhtään mihinkään. Kyseessä on oma elämäsi, tee kaikkesi sen eteen! Mieti mikä saa sinut innostumaan ja ole peloton tavoitteissasi. Tätä etenkin meille suomalaisille pitää aina välillä kyllä hakata halolla päähän. Itsekin joudun muistuttamaan itseäni siitä tämän tästä. Elämä on toki ajoittain kovaa, mutta niin olet sinäkin!

Hups, eksyinpä taas sivuraiteille. Taidan heittää viitan niskaani ja lähteä tarpomaan ulos oman elämäni Audrey Hepburnina.

♥,

P

 

Style-wise I’m bit of a cameleon. I LOVE black and white and simple lines but then again you might find me also sporting some really trendy flowery jumpsuit. And yes, I do admit that yoga pants are my favorite pants. When I’m home, those are basically the only pants I wear.

Everyone and their dogs are raving about over-the-knee-boots and I guess I can’t blame them BUT what about this cape coat though!? It couldn’t be more perfect. Cool, chic and timeless. Annnnd it’s from H&M, 80% wool and the grey color is so on point. I feel like a superhero wearing it!

Another thing I’m loving at the moment is this Captain’s hat from Tebian. THE HAT OF THE SEASON YEAR! I actually sleep the hat next to me just to make sure no one sneaks in and steals it from me. #myprecious

I just noticed that Eevi has been rocking this hat too! She’s drop dead gorgeus, sweet and I loooove how she’s caring and sharing health tips with other ladies in the game. She could keep all the tricks to herself but she’s doing vice versa and inspiring her readers and all the girls around her. She’s doing exactly what she wants in life and that’s one big reason I respect that little babe so much. I mean we all should focus and aim towards doing the things we love. “I hate my job, I hate my boyfriend, I hate my life, I hate this and that blaablaablaa” comments are just so lame and don’t get you anywhere. It’s your life so act accordingly. Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire. And hey, life is tough at times but so are you!

Ohh boy I got sidetracked. Well now I’m gonna put my cape on and be the Audrey Hepburn of my own.

♥,

P

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *