Heartbeats Style Sweat Travel Wellness Yummy

KESÄ 2017 (TULE JO!)

Aaaaa kesän lapsi mä oon! Aaaa poissa huoleni on!

Luonteeltani olen ehdottomasti lämpimän kuuman ystävä.

Harmikseni olen aina jäässä, kiinalaisen lääketieteen Tuuli puree muhun tosi helposti. Saatan vaihtaa ravintolassa pöytää siihen asti kunnes löydän pöydän jossa ei vedä. Tämän teen ihan vaan siksi, etten halua seuraavana päivänä herätä kipeänä – en ollakseni muuten vaan vaikea muija. Lentokoneessa hautaan itseni cashmere-huivin alle ja pidän huppua päässä. Kesät talvet pehvanlämmitin on autossa täysillä. Ei poikkeuksia! Villasukat ovat tärkeämpi varuste kuin meikkipussi. Kammoan ilmastointia.

Aika jännä että olen lapsuuteni käytännössä asunut jäähalleissa. Kosteissa kylmissä luolissa, joskus maan alla.

Oli huojentavaa kuulla kiinalaisen lääketieteen ammattilaiselta (kävin kuivakupattavana, tästä myöhemmin lisää), että ihmiset tuntevat kylmän eli kiinalaisen lääketieteen Tuulen eri tavalla. Jotkut eivät tiedosta tätä lainkaan, kun taas meikäläisen kaltaisiin pienikin vire tuntuu inhottavalta.

Tällä horinallani ei nyt taida olla sen kummempaa päätä eikä häntää, mutta ai että kuinka ODOTAN KESÄÄ!

Reissaamme koko perheen voimin Italiaan jo ennen Juhannusta eli yllättävän pian. En malttaisi odottaa Rosciolin burrataa enää hetkeäkään!

Muuten pysyttelen aikalailla kotimaan kamaralla. Tykkään Suomen kesästä, ja säästän matkakassaa mielummin talven kiukkukohtauksia varten. (niitä meinaan on!) Parhaimmillaan kesä täällä on yksi maailman upeimmista.

Kesäisiä lempijuttujani ovat (jäätelön lisäksi) muun muassa nämä:

♡ auringosta nauttiminen mutta myös suojautuminen (kesällä tulee käytettyä lippiksiä ja hattuja paljon, en ollakseni HIPHOPRAPPOP vaan suojatakseni ihoani ja herkkiä silmiäni)
DETOX (vastapainoa grillisapuskalle ja jättiläisjädepalloille)
NÄMÄ terveelliset “sipsit” – parasta suolahimolle kuumina päivinä + saat hyvän annoksen jodia
♡ kookoksen tuoksu
♡ vaikka sisätreeni jää tosi vähiin, niin tämän oman vinkkini pyrin pitämään mielessäni sillä se toimii lomaillessakin
♡ tungen herneitä joka puolelle ja lempparijuomanani nautin tätä hedelmäistä unelmaa
♡ meinasin oleskella koko kesän näissä kuvien kukkapöksyissä – Röhnischin uusi mallisto on ihana!

Detoxista mieleeni tulikin taas kysyä: onko joku messissä Heartbeats detoxissa 4.-8.6.? Ajattelin putsata talven rippeet kehostani ja ryhmässä homma onnistuu leikitellen.

ANYONE? Pikku freesaus sopivasti ennen kesää?

Täällä on ainakin kroppa vielä vähän talviunilla, joten kevyt kuitupitoinen viis päivää tekee TOSI hyvää. Nassuun kerros uutta lemppari itseruskettavaa ja meikä on valmis!

Summer! Hurry up!

Huomenna lisää tästä itseruskettavasta taika-aineesta, joka on luonnonmukainen sellainen, tietty.

x,

Petra

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Tiinatuulia
  May 13, 2017 at 10:54

  I feel you tämän palelun kanssa, always, everywhere! … Tosin paukkupakkasilla tämä helisevän helmikuun lapsi muuttaa suuntaa- vähintään + 25 tai -25, ne on itselle parhaat lämpötilat (eikä mikään miellytä siltä väliltä 😃) 👍

  • Reply
   Petra Korpi
   May 13, 2017 at 13:09

   Eikä! ❤️Me ollaan ihan samasta puusta veistetty. Kunnon pakkanen ei tunnu missään, se onkin se kosteus ja viima joka meihin varmasti ottaa 😅

 • Reply
  Anni
  May 24, 2017 at 11:56

  Heippa! Mitä luulet, onkohan detoxia mitään järkeä tehdä nelipäiväisenä? Mulla olisi ensi viikolla sopiva rako, mutta kummastakaan päästä en voi/viitsi juhlien takia sitä pitkittää viisipäiväiseksi. 🙂

  • Reply
   Petra Korpi
   May 30, 2017 at 10:17

   Moikka Anni! Pahoittelut kun vastaamisessa kesti ikuisuus. Toivottavasti aloittelit detoxin sillä ehdottomasti siitä on hyötyä nelipäiväisenä. Kolmipäiväisenäkin. Tai vaikka yksipäiväisenä 😉 Tsempit detoxin kanssa! Meikäläinen aloittelee tämän viikon sunnuntaina..

   • Reply
    Anni
    May 30, 2017 at 10:20

    Kiitos 😊 Aloittelin juu! Ja voi vitsit, oon aivan innoissani näistä resepteistä! Mielettömän herkullisia ja raikkaita. Suuri kiitos sulle 💕

    • Reply
     Petra Korpi
     May 30, 2017 at 10:22

     Ihana Anni että homma sujuu ja maistuu! 💚Parhaimmillaan detoxista jääkin jotain osia arkiseen käyttöön.. itse aloittelen aamut aina sillä detox-juomalla, välillä mausteilla ja välillä vaan sitruunalla ja omenaviinietikalla👌🏻Kiitos sulle kun lähdit rohkeasti testailemaan!

 • Reply
  Pauliina
  August 26, 2017 at 19:24

  Löysin vasta nyt tän ihanan blogin ja juutuin lukemaan näitä postauksia ! Minkä pituinen muuten oot, jos saa kysyä :)?

  • Reply
   Petra Korpi
   August 26, 2017 at 19:27

   Moi Pauliina! Kiva kun löysit tänne! Ens viikolla aloitan taas kirjoittelemaan vähän venähtäneen kesäloman jälkeen 🙂 Oon 162cm pitkä eli aika mini.

 • Reply
  Pauliina
  August 28, 2017 at 19:28

  Kiva kuulla! Sentilleen yhtä mini oon myös. 🙂

 • Leave a Reply