I Do Me / You Do You

Heartbeats_petrakorpi_beyou11Heartbeats_petrakorpi_beyou6Tuntuu siltä että synttäreiden, varsinkin pyöreiden sellaisten, kunniaksi tulisi blogifeedi (+ vielä kaikki mahdolliset some-kanavat siihen päälle) täyttyä vaahtokarkeista, mekko-ostospohdinnoista, asun suunnittelusta, synttäribilehilekuvista, shamppispulloista ja toinen toistaan hienommista kakuista. Unohtamatta tietenkään niitä jätti-ilmapalloja, jotka kertovat sankarin iän.

Hitto, missä olivat mun 3 ja 0 pallot??

Toki nämä kaikki jutut saavatkin kuulua juhliin, en sano sitä, mutta en vaan itse jotenkaan nyt osannut fiilaa niitä. Varmasti syynsä silläkin, etten tykkää juhlia itseäni, edes pyöreiden merkeissä. Kavereiden ja lähimmäisten juhlat ovatkin sitten eri juttu – joka kerta on huisin hauskaa! Arvostan juhlienjärkkääjiä kuuhun ja takaisin.

Isot pirskeet jäivät siis nyt välistä ja moni tuntuu sitä kauhistelevan. Ehkä järkkään megalomaaniset 31-vuotis kemut ihan piruuttani ja katson sitten taas sitä ihmetystä.

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

– Friedrich Nietzsche

Tehkää tyypit just niin kuin teistä parhaimmalta tuntuu!

Kaavat on tylsiä. Mä tein tällä kertaa näin, ens kerralla ehkä noin.

Heartbeats_petrakorpi_beyou7Heartbeats_petrakorpi_beyou10Heartbeats_petrakorpi_beyou1Mutta yks juttu hoi:

Isovanhemmat.

Heidät tulee muuten kahvittaa kaikesta huolimatta. Heidän kanssaan haluan jakaa vielä mahdollisimman paljon kokemuksia ja olenkin iloinen siitä, että saan mummini kesälomamatkalle ensi viikolla joksikin aikaa mukaan.

Palataan huomenna taas arkisen asian kanssa. Luvassa maailman paras perunasalaatti. Ettäs näin.

Heartbeats_petrakorpi_beyou2Huomiseen pupuset! Ihanasti ootte ottaneet jo osaa arvontaan, hyvä TE!

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *