Freezing Cold Water & Wedding Bells

Tasan kahden viikon päästä on jouluaatto ja siitä prikulleen viikon päästä tanssitaankin meidän häitä.

Oloni on ihan surrealistinen!

Tiedättekö sen tunteen kun välillä mietitte todella vakavissanne minuuttanne ja maailmankaikkeutta. HA! Huomaan oikeasti tuijottavani Markkua minuuttikausia miettien että kuka tuo paras ystäväni oikein on. Näen outoja unia ja hikoilen. Työstressi on suurempi kuin koskaan ja lautasella on kaikkea muutakin jännää. Talven pimeys väsyttää.

Ja samalla olen onnellisempi kuin koskaan.

Voi näitä aikoja ❤️ Ainakin on jotain jota muistella kiikkustuolissa.

Yksi henkireikä mulle on sauna ja kylmähoidot. Ei ole mitään josta en pitäisi yhtä vähää kuin kylmyys ja pimeys. Olen jäässä aina ja tämän talven onkin pelastanut “makuupussitakkini“. Ihan paras toppis aikoihin!

Kylmä järvi tai meri tekee kuitenkin taikojaan väsyneelle mielelle ja keholle!

Kylmähoitoja on ihana tehdä uskaltautumalla saunasta jäiseen mereen. Tunne on kuin olympiavoittajalla ja olo sen mukainen! Mitään HC-avantouimaria ei musta saa, mutta tykkään ääripäistä joten avannossa nopea dippaus sopii mulle hyvin. Toinen tapa kylmähoitoon on cryo-hoito. Tästä mielenkiintoisesta huippukylmähoidosta kerron huomenna lisää.

Kyselitte häihimme liittyen kaikenlaista, muun muassa mekosta, juhlapaikan koristeluista, vieraslistan rajaamisesta ja to do -listoista.

Joten tässäpä tulee sekalaista ajatuksen virtaa..

Vaikka olen toki aina toivonut ja uskonut pääseväni naimisiin, en ole varsinaisesti unelmoinut häistä. Suustani ei häihin liittyen kuule lausetta “Olen aina halunnut…”. Olen huomannut, että koska sulho on aika samoilla linjoilla tässä asiassa kanssani, olemme hiukan hakoteillä välillä. To do -listaa ei ole vieläkään olemassa vaikka RAKASTAN listojani. En tiedä minkä valssin tahtiin tanssimme häävalssimme, enkä varsinkaan sitä minkä väriset kynnet päiväksi maalaan. Ei hemmotteluhetkiä kaasojen kanssa tai muutenkaan.

Taidan olla tässä hääfiilistelyssä aika huono?

Ystäväni Kriselda piristi tänään päivääni suuresti viestillään:

-Puku check ☑️

-Kengät check ☑️

-Markku check ☑️

What else do you need?

Nimen omaan! What else? No juhlavieraat tietty sen juhlan tekevät ja heille on onneksi kutsut lähetetty.

Hyvä me! Hommahan on ihan hallussa.

Juhlapaikka on Tampereella ja sekin valikoitui ihan sattuman kaupalla – ei siis mikään “Olen aina halunnut häät juurilleni..” -tilanne. Löysimme unelmakohteen Virosta mutta paikan hintalappu oli Suomeakin huomattavasti kovempi, joten se jäi vaan haaveen tasolle. Kartanoon olisi mahtunut noin 40 vierasta, ja tykkäsin ajatuksesta pienistä häistä ulkomailla. Nyt kuitenkin halusimme kutsua uuden vuoden häihimme paljon porukkaa ja vierasmäärä liikkuu noin 110-120 hengessä. Ajankohtana uusi vuosi on saanut jo nyt paljon kiitosta!

No mites se puku? Senkin kanssa meinasi tulla kiire koska en meinannut löytää haluamaani. Jokainen liike ahdisti glitterin määrällä, helmoilla ja hörsylöillä. Ystävilläni on ollut upeita merenneitopukuja, joten tiesin haluavani jotain muuta. Sanoin etten missään nimessä halua kimallusta, siitä sain luisteluvuosiltani tarpeeksi ja että A-linjaa olisi hakusessa. Kaupasta tarttui jotain aika erilaista kuin nämä sanelemani kriteerit mutta mekko sopii varmasti tähän vuodenaikaan hyvin. Enempää en nyt paljasta, mutta hieman “hankalampi” mekko on kuin mitä olin suunnitellut. Tästä lisää mekkopostauksessa häiden jälkeen. Just wait and see!

Huomaan tekeväni päätöksiä aivan eri fiiliksen perusteella kuin tekisin kesämorsiamena. Pukuun ja kaikkeen muuhunkin liittyen. Ehkä joskus järkkäämme vaikka 5vuotis hääpäiväkemut jossain Italian lämmössä tai mökkimme laiturilla. Tanssimme romanttisissa asuissamme kukkaseppeleet päässä ja valvomme kilpaa auringon kanssa.

Nyt saamme nauttia erilaisista asioista. Hello tähtisadetikut!

Juhlapaikassamme on sen verran luonnetta, että koristeita viemme ihan minimin. Häissämme ei ole teemaväriä, mutta jos nyt vaikkapa kutsua katsoo niin kai se on sitten musta, valkoinen tai kulta. Hyvä ruoka ja viini ovat isossa roolissa! Rakastamme hyviä kokemuksia ruuan parissa, joita suhteemme aikana on tullut niin arjen kuin juhlan parissa vino pino. Muistatteko tämän Ruotsin reissun? Yhä ehdottomia lempparimatkojamme!

Vaikeimpia asioita tähän mennessä on ollut ehdottomasti vieraslistan karsiminen sekä koko kutsuruljanssi osoitteineen ja huonosti liimattuine kutsuineen. Kutsusta voin laittaa myöhemmin kuvaa, mutta sen sisältä paljastui saajilleen levyllinen Goodion suklaata. Herkullista postia siis 😉

Tämän lisäksi ihan kokonaisuudessaan häiden järkkääminen on ollut astetta tahmeampaa kuin olisin kokeneena tapahtumajärkkärinä kuvitellut mutta se johtunee siitä etten ole koskaan tykännyt olla porukan tai huomion keskipisteensä. Nyt tähän vaan pitänee asennoitua!

Lähipiiriltämme on tullut ihana ohje: tehkää häistä omanlaisenne. Hyvä ohje mutta ehkä normaalia hankalampi meikäläisille kun sitä tarkkaa visiota ei ole ollut missään vaiheessa ja kun meistä niin moni ratkaisu olisi tosi jees.

Kesähäät Virossa, yes plase! Talvihäät Tampereella, why not!

We are definitely going with the flow!

Seuraavaksi to do -listalla on to do-listan tekeminen. Lol!

Kertokaahan jos teillä on vielä viime hetken vinkkejä <3

Kirkko jännittää aika paljon, olen tosi herkkis tällaisissa tilaisuuksissa ja epäilen ettei kyyneliltä voida puoleltani välttyä.

Palataan pian!

x,

Petra

 

 

 

 

Kuvat: Svante Gullichsen

 

Follow:
Petra Korpi

5 Comments

 1. Krisse
  December 28, 2017 / 18:15

  Moikka Petra,

  Oletko käynyt Italiassa Gardajärvellä? Kokemuksiasi jos olet käynyt olisi kiva kuulla:)

 2. Emma
  January 4, 2018 / 10:05

  Moi, koska Yes girl detox julkaistaan? Ei malta odottaa päästä testaamaan!!

  • Petra Korpi
   Author
   January 7, 2018 / 15:07

   Ensi viikolla! Jeeeeee 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

 3. Jemina
  January 7, 2018 / 14:43

  Hei, voisitko tehdä postauksen häävalmisteluista liittyen sun kauneuteen ja liikkumiseen? Oliko sulla häitä ennen joku häädieetti ja miten hoidit ihoa, hiuksia ja kroppaa valmistelevasto ennen häitä :)?
  Näytit upealta!

  • Petra Korpi
   Author
   January 7, 2018 / 15:07

   Heips, ehdottomasti voin. Pyrin kirjoittelemaan jo vaikka ensi viikosta 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *