Favorite Heartbeats: The Most Magical Place In Helsinki

heartbeats_petrakorpi_regatta11heartbeats_petrakorpi_regatta1heartbeats_petrakorpi_regatta10heartbeats_petrakorpi_regatta2heartbeats_petrakorpi_regatta9heartbeats_petrakorpi_regatta4heartbeats_petrakorpi_regatta5heartbeats_petrakorpi_regatta6heartbeats_petrakorpi_regatta8heartbeats_petrakorpi_regatta7Yksi lempiasioistani viikonloppuisin on pitkät kävelyt.

“-17 astetta ja haluat kävelylle?”, Markku ihmetteli koska tietää myös etten ole kylmän kelin faneja. Kesälläkin aina villasukissa.

Paljon villaa päälle, pitkät kalsarit alle ja menoksi.

Päädyimme Regattaan, satumaisen suloiseen ja jopa hieman taianomaiseen pikku kahvilaan, joka on muuten auki vuoden jokaisena päivänä.

Jopa tuossa kelissä oli jonoa punaisen tuvan ulkopuolelle asti. Pienissä sisätiloissa oli rupattelevia ihmisiä ja turisteja, mutta jostain syystä haluttiin ehdottomasti istumaan ulos pakkaseen. 2 pähkähullua.

En ole käsitellyt näitä kuvia mitenkään ihan tuodakseni aidosti esille sen kauniin valon ja hetken, jota halusin ihailla ulkona vaikka missä kelissä hypotermian uhalla. LOL, no ei nyt ihan, mutta sanotaanko, että kivasti tuo kaakaokuppi lämmitti kehoa ja mieltä <3

Upea päivä!

Vaikka Löylyt ja muut uudet kompleksit ovat supermakeita, on Regatta aina se ykköslempparini. Suosittelen käymään vuoden ympäri ja jos jonkun paikan Helsingin turisteille näyttäisin, olisi se ehdottomasti tämä. Joskus jono on pitkä, ja vaikka siinäkin on fiiliksensä, niin tykkään kyllä tähdätä paikalle niinä hiljaisempina aikoina eli vaikka aamuvarhain. Lämpiminä kesäiltoina (älkää nyt, oli niitä viime kesänäkin ehkä kaksi ja puoli) Regatta on mahtava. Voit paistaa makkaraa (joka ostetaan paikan päältä), nauttia kupposen kahvetta ja pari pullaa tietty 😉

Mielelläni annan rahani tämänkaltaisille pikkupaikoille versus ääs-ryhmän astetta tylsimmille kippoloille.

Ihana palvelu ja spesiaali paikka Töölössä.

Suosittelen.

Menkää!

x,

Petra

PS. Kortitkin käyvät nykyään maksuvälineenä. Ottivat nimittäin ennen vaan käteistä, ja jos sitä uupui niin sai tulla maksamaan vaikka seuraavana päivänä.

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Tiinatuulia
  January 14, 2017 / 18:54

  Oi että, kiitos vinkistä- paljon pk-seudun hoodeilla liikkuvaa turkulaista ilahduttavat just tällaiset helmet 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   January 15, 2017 / 08:24

   Kiva että sait tulevalle vinkin! Regatta on ihana! Katsotaan että törmätäänkö vahingossa siellä 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *