Favorite Heartbeats: SUPer Surprise

Heartbeats_petrakorpi_favorite_1

<< Loving me some spicy avo rice crackers and writing down things that I’m grateful for on my new KARL notebook >>

Heartbeats_petrakorpi_favorite_4

<< Clay masks and Ghostbusters! >>

Heartbeats_petrakorpi_favorite_marimerkko_sup

<< It’s HUGE, I know!!!! >>

Viime viikon alun sain vielä kokonaan pyhittää tyttöjen jutuille: kasvonaamioille, vaatekaapin siivoukselle ja rauhallisille aamujoogailuille. (+ sänkymeditaatioille)

Kuten olen toitottanut, niin välillä yksin olo tekee superhyvää!

Taisi se Markku pariin otteeseen uhkailla jäävänsä Nyciin koko kesäksi, mutta palasi kuitenkin monen monta kokemusta rikkaampana ja matkalaukku muutaman kilon lihonneena. Markku voisi pitää “näin shoppailet tehokkaasti lyhyessä ajassa” -kurssia toisille miehille, ja miksei naisille. Jään nimittäin kauas kakkoseksi tuon seurassa.

Matkaajan kotiuduttua tapahtui kunnon höynäytys. Ajettiin Tepon pajalle mukamas yhtä paitaa hakemaan ja perillä odottikin hieman isompi boxi. Snäpissä seuranneet (*petrakorpi) näkivät tästä vilauksen kunnes akkuni loppui.

Pingispöytä? Ei. Kirhavi? Ei. Kanootti? Ei. Lähellä tosin.

SUP-lautahan sieltä paljastui ja meikä arvasi tuon oitis kun näin rikkinäisen pahvilootan läpi jotain mustavalkoista. Siitä kun oltiin ihasteltu Targetin ja Marimekon yhteistyömallistoa oli jo monen monta kuukautta, mutta kuka nyt unohtaisi tuon Kaivo-kuvioidun kaunokin.

Lauta on valtava. Saattaa toimia veden päällä joogailuunkin kivasti. Ja auringonottoon. Varmaan maailman ympäri suppailuunkin.

SUPer!

Oli ollut kai aika näky kun pojat ensin keskellä Manhattania sateessa ja sitten JFK:n lentokentällä roudasivat tuota pikku pakettia. Markku on välillä sellainen “better an oops than a what if” tyyppi, eikä nytkään periaatteessa edes tiennyt saako paketin koneessa Suomeen vai ei. Loppu hyvin, kaikki hyvin, eikä onneksi tarvinnut työllistää UPS:n tai DHL:n lähettipoikia.

Yllätysten fani kiittää ja kumartaa isosti ja syvään! Kannattaisi kai täyttää 30 useammin. ( h-hetkeen on enää pari viikkoa, mutta eihän Markku sinne asti jaksanut jättipaketin kera odottaa)

Nyt käyn taas pitahayaan eli kaktushedelmään käsiksi. Yleensä nuo aika mauttomat hedelmät ovat nyt jotenkin tosi maukkaita.

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

6 Comments

 1. June 13, 2016 / 23:18

  Cayennepippuria avokadon ja riisikakun kanssa? Pitää testata, näyttää ainakin superhyvältä. Kivaa alkanutta viikkoa!

  • Petra Korpi
   Author
   June 14, 2016 / 00:12

   Joooooooo! Vähän kaiken kanssa, lol!! Kiitti Emma ja samoin 🙂

 2. June 14, 2016 / 06:41

  Oooo mikä hieno!! Kelpaa takuulla myös tuohon veden päällä joogailuun 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   June 14, 2016 / 06:42

   Niin kelpaa! Täällä jo kuivatestailen 😉 😉

 3. Lotta
  June 14, 2016 / 09:04

  Ooi mikä ylläri!! Hei, 30-vuotis lahjaideoita kaivataan (miehelle) jos niitä löytyy takataskussa?

  • Petra Korpi
   Author
   June 15, 2016 / 09:24

   Eiks ookkin Lotta 🙂 Hitsi, oon kyllä vähän sitä mieltä, että edelleen ne elämykset rokkaa. Toki esimerkiksi tämän suppilaudan myötä jotkin uudet elämykset ovat mahdollisia siellä mökkimme vesillä, eli kyllä osa materiastakin toimii. Minireissu Tallinnaan (laivamatkoja saa tosi halvalla), uusi moottoripyöräkypärä, olutmaistelu (Helsingissä esim. BierBier tarjoaa näitä), huvipuistokäynti… Hienostelu tai rahan törsäys ei aina ole tarpeen. Kuka mies ei innostuisi vaikka pizza&punkku -illallisesta (vain kahden kesken jos perheessä on lapsia)?! Jos iskee paniikki, niin anna kortti jossa pyydät varaamaan x illan tai päivän, jolloin saat vielä armonaikaa kehittää siihen jotain hauskaa puuhaa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *