Favorite Heartbeats: Sunny & Green

heartbeats_petrakorpi_darkness3heartbeats_petrakorpi_darkness1heartbeats_petrakorpi_darkness2Aurinkoista ja vihreää.

Onhan tuo vähän hämmentävää näin marraskuun lopulla. Vaikka valkea joulu onkin toiveenani, niin on nuo aurinkoiset päivät vaan aika upeita!

Viime viikko oli täynnä tohinaa ja sama tuttu kaava jatkuu tälläkin viikolla. Tänään suuntasin aamuvarhain Maikkarin kevään 2017 pressiin, jonka lavalla piipahti paljonkin tuttuja tyyppejä – yksi kuitenkin tutuin ja ylitse muiden eli meidän Kiiruliiru. Kiira tuomaroi ensi keväänä rutuun palavaa Tanssii tähtien kanssa ohjelmaa ja hyvässä (vai sittenkin huonossa?) lykyssä asuu meidän olkkarin lattialla koko kevään. #ilmapatja #luxuselämää

Joka tapauksessa on ihan huippua saada sisko keväällä pidemmäksi pätkäksi Suomeen <3 Vai pitäisikö sittenkin tehdä sellainen home exchange, jättää Kiira tänne pitämään meidän kämppää pystyssä ja häippästä Nycin maisemiin? HA, ei hussumpi ajatus!

Tämän viikon kalenterimerkinnöistä löytyy ainakin tällaista: Slush visiitti, Onnidösäilyä Tampereelle, perheen kera syöpöttelyä, kalevalaista jäsenkorjausta, coremedia-koulutusta, joulumarkkinoita, isovanhempien halailua, vastasyntyneen nuuhkintaa, Korttelin avajaisia (suurodotukset Bar Cónia kohtaan!), Nocturnal Animalsia ja jooooka päivälle AVA:n kanavaspiikkailuita.

Sekalaista settiä siis 🙂

Jotenkin ihan pikkutytön lailla jännittän joulukuun tuloa, enkä tiedä yhtään miksi. Jotain taikapölyä tontut näemmä levittäneet ilmoille..

Palataanhan pian (vihdoista viimein) niiden NYC:n raflasuositusten kera.

YUMMY!

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi
Share:

5 Comments

 1. Miss M
  November 30, 2016 / 08:05

  Nytkö se kortteli aukeaa, täytyypä käydä testaamassa! Täällä Nycin lennot taskussa joten Ravintolapostausta odotellessa 🙂 Kivaa viikkoa Petra, sun ohjelma kuulostaa oikein hyvältä!

  • Petra Korpi
   Author
   December 1, 2016 / 14:34

   Ainiin, koskas olitkaan lähdössä Isoon Omppuun? Ja juu, tänään taitaapi olla avajaiset Korttelilla, niin superhyvänkuuloisia mestoja luvassa etten malta odottaa. Ekana pääsen testaamaan (jo huomenna) Bar Cónin ja odotukset tosiaan ovat niin paikan kuin ruuan suhteen korkealla! SLURPS, kuola valuu jo!

   • Miss M
    December 1, 2016 / 15:44

    Olin aikaisena lintuna tarjouslentojen kanssa joten itse matka vasta toukokuussa. Toivottavasti Nycin kevät on silloin jo pitkällä 🙂

    • Petra Korpi
     Author
     December 2, 2016 / 15:59

     Oi ihanaa! 😍 Yleensä kevät saapuu sinne tosi hyvissä ajoin ja tuo aika on muutenkin ihan nappi kun kesän turistit ei ole vielä mestoilla eikä luultavastikaan ole ihan överi helle.. 👌🏻👌🏻👌🏻

 2. Jani-75
  December 5, 2016 / 10:41

  Hieno turkki:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *