Favorite Heartbeats: Sun + Fam = Fun

Heartbeats_petrakorpi_italy_local_pizza

<< I’m always talking about eating colorful. Is that why the green basil leaf is there, LOL?! >>

Heartbeats_PetraKorpi_SummerHoliday_Milan_Squad

<< How hot do the Nanz & 2x moms look?! Best squad ever! >>

Heartbeats_PetraKorpi_SummerHoliday_Rome_Aperol

<< So hot that all drinks are nearly finished before taking any pics >>

Heartbeats_PetraKorpi_SummerHoliday_Rome_FontanaDiTrevi

<< I’m quite supersticious so of course I had to throw the coin once again into the Fontana di Trevi >>

Heartbeats_PetraKorpi_SummerHoliday_Rome_water

<< Drinkable, and actually super tasty and cold, water from the Roman streets – what a life saver! >>

Italia.

Lempparimaamme ei välttämättä näytä aivan parhaita puoliaan näin keskellä kesää, mutta hyvällä porukalla mikä tahansa toimii.

Lämpöä ja hyvää ruokaa, niitä oli hakusessa. Monenkaan kiven alta ei näitä ole tarvinnut kaivaa.

Voidaanko kuitenkin ruuan ja hikisen helteen sijaan puhua hetki mummistani!? Yli 80v ja porskuttaa menemään pitkin maita ja mantuja yli 3o asteen helteessä kanssamme ihan samaan tahtiin. Muutaman kerran mummi söpösti kysyi “onko jonnekin vielä pitkä matka?”.  Jonnekin sanalla tarkoittaen kävelyreittiemme mahdollisia päätepisteitä milloin mihinkin ravintolaan tai kaupungin parhaaseen gelateriaan.

Muiden suunnatessa Comolle kuvankauniisiin järvimaisemiin, hyppäsimme Markun kanssa junaan kohti Roomaa. Osasin odottaa kuumuutta ja turisteja, mutta molempia saimme kaupan päällisiksi monta kiloa. Rooma on yksi maailman upeimpia kaupunkeja, mutta suosittelen käyntiä touko-, syys- lokakuu akselilla. Nyt saattoi nimittäin välillä erehtyä olevansa Yhdysvalloissa.

Matka jatkui meillä Roomasta vuokra-autolla körötellen rannikolle Livornoon. Ihanaa, viileämpää merituulta siis luvassa?? Mmmmm, e-ei! Asteet sen kun vaan nousivat.

Ei lainkaan tekisi mieli lähteä huomenna eteenpäin täältä maailman kauneimmasta Bed&Breakfast -paikasta. Snäpistä löytyy lisää hikistä hehkutusta. Finnejäkin jo puskee pitkin kehoa, taitaa pasta jo riittää. Siirryn mereneläviin ja kasviksiin. Jädestä en luovu.

Ajattelin kirjoittaa kaupunkioppaat Milanosta ja Roomasta erillisinä postauksina, sen verran kivoja paikkoja tuli tallattua. Roomassa keskimäärin 13km päivässä. Lenkkarit kuluu ja mieli avartuu.

Palaamisiin huomenna,

x,

Petra

 

Follow:
Petra Korpi

3 Comments

 1. k
  July 12, 2016 / 14:55

  Syö pastaa hyvällä omallatunnolla. Finnejen syy ei välttämättä ole ollenkaan pasta, vaan ylläri ylläri: aurinko, kuumuus ja hiki. Mullla ainakin tuo yhdistelmä saa talirauhaset ylikierrokselle ja iho puskee ulos kaikkea kuonaa. Olinpa sitten syönyt mitä tahansa.
  Ihanaa lomaa teille!

  • Petra Korpi
   Author
   July 12, 2016 / 14:58

   Kiitos k! Lupaan tehdä niin. Ja saatatpa olla oikeassa, hikeä nimittäin pukkaa 😉

 2. July 12, 2016 / 15:24

  Minäkin veikkasin hikeä finnien aiheuttajaksi, nauti nyt kuule navan täydeltä kaikista ihanista Välimeren herkuista <3 En ole kateellista sorttia mutta nyt kyllä vähän sieppaa, ihana reissu teillä!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *