Favorite Heartbeats: Some AVA Stuff

Huhh, blogi raukka on taas kärsinyt astetta hektisemmästä meiningistä.

Luojan kiitos tänään kalenterissa lukee isolla

L O M A

OHHJEASSSSS BABY! Tosin en kyllä tiedä onko sekään blogille parasta mahdollista aikaa. Pitää nimittäin yrittää kerätä kaikki mahdollinen aurinkoenergia mukaan noiden kuuden Thaikku-päivän aikana ja olla koneella minimaalinen määrä!

Jotain kuulumisiani silti varmasti täällä jakelen.

Yllä oleviin kuviin ja kiireeseen liittyen; ollaan purkitettu AVA-kanavalle matskuja jo sieltä Pyhältä lähtien ja jestas imee muuten mehut irti tuollaiset kuvaukset (varsinkin jos kuvauslokaatiossa on kylmä). Toivottavasti lopputulos on kuitenkin makea ja meidän punaiset räkäiset nenät saadaan helposti leikeltyä pois.

Kuvauksista sen verran, että tällaisen setin jälkeen sitä muistaa taas monin verroin arvostaa ohjaajia. Tuntuu aidosti siltä, että he tekevät valmiiksi jo puolet kameran edessä olevan työstä. Ohjaajat ovat SUPER tärkeässä roolissa ja nytkin tuntui suht helpolta olla kameran edessä tietäen, että joku ohjeistaa tekemistäsi. Lopputulos nähdään AVAlla muuten alkaen jo tämän kuun puolella.

Muita tärkeitä huomioita viime ajoilta kuin ohjaajan merkitys?

Hmmm.

Ainakin uusi sporttiliivi on löytynyt, kerron tuosta myöhemmin lisää. On ihan oman postauksensa arvoinen.

Jotain muuta kuin ohjaaja ja tissiliivit?

Hmmm..

No ainakin kaikille brunssivinkkejä kaipaaville ruuan ystäville on pakko mainita Töölön lifestyle/kirppis/kahvila Relovesta, jossa on viikonloppuisin la ja su ihan älytön brunssi. Tätä en vielä itse ole valitettavasti päässyt testaamaan, mutta ottavat pöytävarauksiakin mikä on aina kiva. Brunssin tarjoilut notkuivat niin maukkaan näköisiä suolaisia ja makeita herkkuja että! Kaikki vielä gluteenittomiakin.

Slurps.

Palataan pallon toiselta puolelta, jonne matkaan muuten tuon tokassa kuvassa olevan Jennan kanssa! Markun kanssa reissut ovat parhaita, mutta kiva lähteä välillä tyttöjenkin reissuun 🙂

Nyt eka treenaamaan ja sitten pakkailemaan.

Viime tipassa kuten aina.

x,

Petra

 

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *